×
×
×
×
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 11.01.2022 | Viewers 891
Salary :
เงินเดือน
40,001 - 50,000 (THB)
Types of employees :
ประเภทงาน
Full-time
เต็มเวลา
Area :
ปฎิบัติงานที่จังหวัด

Bangkok
กรุงเทพ [เขตปทุมวัน]

Education :
การศึกษา
Bachelor's Degree
ปริญญาตรี
Experience :
ประสบการณ์การทำงาน
5 Year (ปี)
Gender :
เพศ
Male/Female
ชาย/หญิง
Age :
อายุ
Not over 40 years old
อายุไม่เกิน 40 ปี
Unit :
จำนวนรับ
2 อัตรา
New Graduated :
นักศึกษาจบใหม่
No
ไม่รับพิจารณา
Foreigner :
ชาวต่างชาติ
No
ไม่รับพิจารณา
Disabled :
ผู้พิการ
No
ไม่รับพิจารณา
Night shift :
ตำแหน่งงานกะดึก
No
ไม่ใช่
Job Qualifications
ข้อกำหนด
Job Requirements:

Thai nationality Male/Female age between 35-45
Bachelor- s Degree in hospitality management or related field
5-7 years- experience in the restaurant industry or related field
Pleasant personality, service oriented and positive attitude
Excellent command of spoken and written English
Able to work on a shift rotation
Job Details
รายละเอียดงาน
Job Summary:

To manage and drive all aspects of the outlet- s operations to consistently and profitably deliver high quality F&B service and retails in accordance with established standards.

Main Duties & Responsibilities :

Monitor the daily and monthly sales target and create the upselling skills among all F&B staff
Prepares a weekly covers forecast and ensures all Tea Room / Caf- Staffs are scheduled accordingly.
Ensures the correct implementation of all cash-handling procedures including cashiering closing and remittance.
Assists in the operation at peak times and any other times business needs require hands-on assistance.
Organizes inventories and implements the outlet- s monthly inventory.
Ensures implementation of SOP and all policies & procedures related to the department.
Control the F&B product displays in cooperation with F&B Manager and F&B Manufacturing.
Ensures all customers- requests and complaints are handled appropriately.
Orders operating supplies when required, monitors bar transfers and ensures the outlet maintains a minimum stock.
Control the maintenance jobs in cooperation with F&B Material Controller.
Ensures all opening and closing duties are implemented in accordance with established standards.
Establishes and maintains strong customer relationships and actively promotes repeat business.
Conducts daily pre-service briefings.
Checks daily mise-en-place, cleanliness and restaurant set-up before service.
Administers requisitions: food store, beverage store and general store.
Welfare
สวัสดิการ
-Salary & Service charge
-Public Holiday 13 days/year
-Vacation
-Duty Meals
-Uniform
-Funeral Allowance
-Social Security
ประกาศนี้ปิดรับสมัครเรียบร้อยแล้ว!

ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้
--- ไม่มีประกาศ ---
บริษัทใช้คุกกี้เพื่อเพิ่มประสบการณ์และความพึงพอใจในการใช้งานเว็บไซต์ ให้สามารถเข้าถึงง่าย สะดวกในการใช้งาน และมีประสิทธิภาพยิ่งขึ้น การกด “ยอมรับ” ถือว่าท่านได้อนุญาตให้เราใช้คุกกี้ ตามนโยบายคุกกี้ของบริษัท อ่านเพิ่มเติม ยินยอม ปิด