×
×
×
×
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 03.05.2023 | Viewers 1,784
Salary :
เงินเดือน
15,001 - 20,000 (THB)
Types of employees :
ประเภทงาน
Full-time
เต็มเวลา
Area :
ปฎิบัติงานที่จังหวัด

Bangkok
กรุงเทพ [เขตคลองสาน]

Education :
การศึกษา
No specific
ไม่จำกัดวุฒิ
Experience :
ประสบการณ์การทำงาน
3 Year (ปี)
Gender :
เพศ
Male/Female
ชาย/หญิง
Age :
อายุ
Not over 35 years old
อายุไม่เกิน 35 ปี
Unit :
จำนวนรับ
1 อัตรา
New Graduated :
นักศึกษาจบใหม่
Yes
รับพิจารณา
Foreigner :
ชาวต่างชาติ
No
ไม่รับพิจารณา
Disabled :
ผู้พิการ
No
ไม่รับพิจารณา
Night shift :
ตำแหน่งงานกะดึก
No
ไม่ใช่
Job Qualifications
ข้อกำหนด
- Thai nationality
- A minimum of 1 years relevant experience in French Restaurant, Five stars restaurant or Michelin Star Restaurant
- High school diploma or a relevant discipline
- Good level in English
- Knowledge of health and safety and cooking techniques
- Ability to work under pressure
- Team Work
Job Details
รายละเอียดงาน
SUMMARY:

As a commis you should assist in the preparation of all kitchen sections (production, Starters, Meats, Fish) in order to meet the required food quality, taste and presentation standards.



PRIMARY RESPONSIBILITIES:

To receive food orders and ensure all quantities and items are according to the orders placed

To prepare and cook high quality food following the menu- s guidelines and recipes

To prepare all of the restaurant- s food items, while ensuring time, quality and quantity standards are met

To ensure proper storage, freshness and suitability of products

To participate in tasting and cooking training courses

To cook and service food according to the restaurant- s quality and service standards

To receive and store food

To ensure safety and cleanliness of all kitchen and food storage areas

To ensure high level of kitchen team performance

To create a harmonious environment amongst all staff

To participate in apprentice training activities

To follow the directions of supervising chefs

To help in creating good communication between floor and kitchen staff, as well as within the kitchen

To receive and account for supplies and deliveries

To assist with regular stock takes

To maintain restaurant cost control systems

To follow correct hygienic food handling practices

To follow the restaurant- s cleaning and waste disposal practices

To maintain kitchen equipment and plant in good condition
Welfare
สวัสดิการ
- เงินเดือน
- Service Charge
- ค่า On duty
- ค่าอาหาร
- ค่ารถ (หลังเลิกงาน 23.30 น.)
- เครื่องแบบพนักงาน
- กองทุนสำรองเลี้ยงชีพ
- ประกันสุขภาพกลุ่ม (ค่ารักษาพยาบาล & ค่าทันตกรรม)
- ปรับเงินเดือนตามผลประกอบการ
ประกาศนี้ปิดรับสมัครเรียบร้อยแล้ว!

ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้
14.04.2024
ช่างเทคนิคแสงสีเสียง (Electrical and Sound Technician) ประจำ ICONSIAM
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 15,001 - 20,000
register
14.04.2024
LE CAFE LOUIS VUITTON - พนักงานล้างจาน (STEWARD) - สัญญาจ้าง 1 ปี
จำนวน 3 อัตรา | เงินเดือน 15,001 - 20,000
register
14.04.2024
LE CAFE LOUIS VUITTON - Waiter / Waitress [Contract 1 year]
จำนวน 4 อัตรา | เงินเดือน 10,001 - 15,000
register
14.04.2024
ช่างเทคนิคประจำอาคาร คอนโด Magnolias Waterfront Residences (สัญญาจ้างรายปี)
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 15,001 - 20,000
register
14.04.2024
Commis @ Blue by Alain Ducasse
จำนวน 2 อัตรา | เงินเดือน 15,001 - 20,000
register
14.04.2024
พนักงานเดินอาหาร (Runner) @ Blue by Alain Ducasse Restaurant
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 10,001 - 15,000
register
บริษัทใช้คุกกี้เพื่อเพิ่มประสบการณ์และความพึงพอใจในการใช้งานเว็บไซต์ ให้สามารถเข้าถึงง่าย สะดวกในการใช้งาน และมีประสิทธิภาพยิ่งขึ้น การกด “ยอมรับ” ถือว่าท่านได้อนุญาตให้เราใช้คุกกี้ ตามนโยบายคุกกี้ของบริษัท อ่านเพิ่มเติม ยินยอม ปิด