รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 03.05.2023 | Viewers 1,784
Salary : เงินเดือน |
15,001 - 20,000 (THB) |
Types of employees : ประเภทงาน |
Full-time เต็มเวลา |
Area : ปฎิบัติงานที่จังหวัด |
Bangkok
|
Education : การศึกษา |
No specific ไม่จำกัดวุฒิ |
Experience : ประสบการณ์การทำงาน |
3 Year (ปี) |
Gender : เพศ |
Male/Female ชาย/หญิง |
Age : อายุ |
Not over 35 years old อายุไม่เกิน 35 ปี |
Unit : จำนวนรับ |
1 อัตรา |
New Graduated : นักศึกษาจบใหม่ |
Yes รับพิจารณา |
Foreigner : ชาวต่างชาติ |
No ไม่รับพิจารณา |
Disabled : ผู้พิการ |
No ไม่รับพิจารณา |
Night shift : ตำแหน่งงานกะดึก |
No ไม่ใช่ |
Job Qualifications
ข้อกำหนด
- Thai nationality
- A minimum of 1 years relevant experience in French Restaurant, Five stars restaurant or Michelin Star Restaurant
- High school diploma or a relevant discipline
- Good level in English
- Knowledge of health and safety and cooking techniques
- Ability to work under pressure
- Team Work
- A minimum of 1 years relevant experience in French Restaurant, Five stars restaurant or Michelin Star Restaurant
- High school diploma or a relevant discipline
- Good level in English
- Knowledge of health and safety and cooking techniques
- Ability to work under pressure
- Team Work
Job Details
รายละเอียดงาน
SUMMARY:
As a commis you should assist in the preparation of all kitchen sections (production, Starters, Meats, Fish) in order to meet the required food quality, taste and presentation standards.
PRIMARY RESPONSIBILITIES:
To receive food orders and ensure all quantities and items are according to the orders placed
To prepare and cook high quality food following the menu- s guidelines and recipes
To prepare all of the restaurant- s food items, while ensuring time, quality and quantity standards are met
To ensure proper storage, freshness and suitability of products
To participate in tasting and cooking training courses
To cook and service food according to the restaurant- s quality and service standards
To receive and store food
To ensure safety and cleanliness of all kitchen and food storage areas
To ensure high level of kitchen team performance
To create a harmonious environment amongst all staff
To participate in apprentice training activities
To follow the directions of supervising chefs
To help in creating good communication between floor and kitchen staff, as well as within the kitchen
To receive and account for supplies and deliveries
To assist with regular stock takes
To maintain restaurant cost control systems
To follow correct hygienic food handling practices
To follow the restaurant- s cleaning and waste disposal practices
To maintain kitchen equipment and plant in good condition
As a commis you should assist in the preparation of all kitchen sections (production, Starters, Meats, Fish) in order to meet the required food quality, taste and presentation standards.
PRIMARY RESPONSIBILITIES:
To receive food orders and ensure all quantities and items are according to the orders placed
To prepare and cook high quality food following the menu- s guidelines and recipes
To prepare all of the restaurant- s food items, while ensuring time, quality and quantity standards are met
To ensure proper storage, freshness and suitability of products
To participate in tasting and cooking training courses
To cook and service food according to the restaurant- s quality and service standards
To receive and store food
To ensure safety and cleanliness of all kitchen and food storage areas
To ensure high level of kitchen team performance
To create a harmonious environment amongst all staff
To participate in apprentice training activities
To follow the directions of supervising chefs
To help in creating good communication between floor and kitchen staff, as well as within the kitchen
To receive and account for supplies and deliveries
To assist with regular stock takes
To maintain restaurant cost control systems
To follow correct hygienic food handling practices
To follow the restaurant- s cleaning and waste disposal practices
To maintain kitchen equipment and plant in good condition
Welfare
สวัสดิการ
- เงินเดือน
- Service Charge
- ค่า On duty
- ค่าอาหาร
- ค่ารถ (หลังเลิกงาน 23.30 น.)
- เครื่องแบบพนักงาน
- กองทุนสำรองเลี้ยงชีพ
- ประกันสุขภาพกลุ่ม (ค่ารักษาพยาบาล & ค่าทันตกรรม)
- ปรับเงินเดือนตามผลประกอบการ
- Service Charge
- ค่า On duty
- ค่าอาหาร
- ค่ารถ (หลังเลิกงาน 23.30 น.)
- เครื่องแบบพนักงาน
- กองทุนสำรองเลี้ยงชีพ
- ประกันสุขภาพกลุ่ม (ค่ารักษาพยาบาล & ค่าทันตกรรม)
- ปรับเงินเดือนตามผลประกอบการ
ประกาศนี้ปิดรับสมัครเรียบร้อยแล้ว!
ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้
14.04.2024 |
ช่างเทคนิคแสงสีเสียง (Electrical and Sound Technician) ประจำ ICONSIAM จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 15,001 - 20,000 |
|
14.04.2024 |
LE CAFE LOUIS VUITTON - พนักงานล้างจาน (STEWARD) - สัญญาจ้าง 1 ปี จำนวน 3 อัตรา | เงินเดือน 15,001 - 20,000 |
|
14.04.2024 |
LE CAFE LOUIS VUITTON - Waiter / Waitress [Contract 1 year] จำนวน 4 อัตรา | เงินเดือน 10,001 - 15,000 |
|
14.04.2024 |
ช่างเทคนิคประจำอาคาร คอนโด Magnolias Waterfront Residences (สัญญาจ้างรายปี) จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 15,001 - 20,000 |
|
14.04.2024 |
Commis @ Blue by Alain Ducasse จำนวน 2 อัตรา | เงินเดือน 15,001 - 20,000 |
|
14.04.2024 |
พนักงานเดินอาหาร (Runner) @ Blue by Alain Ducasse Restaurant จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 10,001 - 15,000 |