รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 23.03.2023 | Viewers 770
Salary : เงินเดือน |
0 - 10,000 (THB) |
Types of employees : ประเภทงาน |
Full-time เต็มเวลา |
Area : ปฎิบัติงานที่จังหวัด |
Pathum Thani
|
Education : การศึกษา |
Bachelor's Degree ปริญญาตรี |
Experience : ประสบการณ์การทำงาน |
1 Year (ปี) |
Gender : เพศ |
Male/Female ชาย/หญิง |
Age : อายุ |
Non-Specific ไม่จำกัดอายุ |
Unit : จำนวนรับ |
1 อัตรา |
New Graduated : นักศึกษาจบใหม่ |
No ไม่รับพิจารณา |
Foreigner : ชาวต่างชาติ |
No ไม่รับพิจารณา |
Disabled : ผู้พิการ |
No ไม่รับพิจารณา |
Night shift : ตำแหน่งงานกะดึก |
No ไม่ใช่ |
Job Qualifications
ข้อกำหนด
- Previous experiences in quality establishments along with good culinary skills.
- The ability to communicate in English and a proven track of food preparation, presentation and preservation knowledge is an essential.
- Passionate about food and be committed to work together with the service team to deliver an amazing guest experiences every time.
- Positive, dynamic, creative and dedicated team player with the ability to work in a multicultural environment.
- The ability to communicate in English and a proven track of food preparation, presentation and preservation knowledge is an essential.
- Passionate about food and be committed to work together with the service team to deliver an amazing guest experiences every time.
- Positive, dynamic, creative and dedicated team player with the ability to work in a multicultural environment.
Job Details
รายละเอียดงาน
- Support the Demi Chef de Partie or Commis I in the daily operation and work.
- Keep work area at all times in hygienic conditions according to the rules set by the hotel.
- Control food stock and food cost in his section.
- Ensure the highest standards and consistent quality in the daily preparation and keep up to date with the new products, recipes and preparation techniques.
- Coordinate and participate with other sections of requirements, cleanliness, wastage and cost control.
- Keep work area at all times in hygienic conditions according to the rules set by the hotel.
- Control food stock and food cost in his section.
- Ensure the highest standards and consistent quality in the daily preparation and keep up to date with the new products, recipes and preparation techniques.
- Coordinate and participate with other sections of requirements, cleanliness, wastage and cost control.
Welfare
สวัสดิการ
- Salary depend on an experience
- Day Off
- Group Insurance
- Social Security
- Public Holiday
- Annual Leave
- Service Charge
- 2 Meals
- Day Off
- Group Insurance
- Social Security
- Public Holiday
- Annual Leave
- Service Charge
- 2 Meals
ประกาศนี้ปิดรับสมัครเรียบร้อยแล้ว!
ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้
29.03.2024 |
Waiter Banquet จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 0 - 10,000 |
|
29.03.2024 |
Waiter - Pedro Churrascaria and Steakhouse จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 0 - 10,000 |
|
29.03.2024 |
Steward จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 0 - 10,000 |
|
29.03.2024 |
Room Attendant (พนักงานทำความสะอาดห้องพัก) จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 0 - 10,000 |
|
06.03.2024 |
Chef De Partie - Cold Kitchen จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 15,001 - 20,000 |
|
06.03.2024 |
Chef De Partie - Hot Kitchen จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |