รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 13.07.2022 | Viewers 799
Salary : เงินเดือน |
N/A (THB) |
Types of employees : ประเภทงาน |
Full-time เต็มเวลา |
Area : ปฎิบัติงานที่จังหวัด |
Bangkok
|
Education : การศึกษา |
Bachelor's Degree ปริญญาตรี |
Experience : ประสบการณ์การทำงาน |
5 Year (ปี) |
Gender : เพศ |
Male/Female ชาย/หญิง |
Age : อายุ |
Non-Specific ไม่จำกัดอายุ |
Unit : จำนวนรับ |
1 อัตรา |
New Graduated : นักศึกษาจบใหม่ |
No ไม่รับพิจารณา |
Foreigner : ชาวต่างชาติ |
No ไม่รับพิจารณา |
Disabled : ผู้พิการ |
No ไม่รับพิจารณา |
Night shift : ตำแหน่งงานกะดึก |
No ไม่ใช่ |
Job Qualifications
ข้อกำหนด
- Minimum of 5 years food and beverage management experience as a Director position.
- 5-star hotel experience in both the front and back of the house.
- Bachelor's degree preferred.
- Experience managing to brand standards.
- Able to collaborate effectively with other hotel employees and managers to ensure teamwork.
- Strong verbal and written communication skills.
- Strong negotiation skills.
- Able to work a flexible schedule, including weekends and holidays.
- 5-star hotel experience in both the front and back of the house.
- Bachelor's degree preferred.
- Experience managing to brand standards.
- Able to collaborate effectively with other hotel employees and managers to ensure teamwork.
- Strong verbal and written communication skills.
- Strong negotiation skills.
- Able to work a flexible schedule, including weekends and holidays.
Job Details
รายละเอียดงาน
Leadership of all Food and Beverage departments within the property and helps to position Salil Journey as a F&B destination for local as well as international patrons.
Functions as the strategic business leader of the property's food and beverage/culinary operation, including Restaurants/Bars, Room Service and Banquets/Catering, where applicable. Position oversees the development and implementation of departmental strategies and ensures implementation of the brand service strategy and brand initiatives. The position ensures the food and beverage/culinary operation meets the brand's target customer needs, ensures employee satisfaction, and focuses on growing revenues and maximizing the financial performance of the department. Develops and implements property-wide strategies that deliver products and services to meet or exceed the needs and expectations of the brand's target customer and property employees and provides a return on investment.
Operations - ensure the smooth running of the overall Food & Beverage operations providing customers with the best possible service. Ensure good co-ordination of all departments in the division, ie. restaurants & bars, banquet, kitchen and stewarding so as to achieve each and every department budgeted profit keeping the customer satisfaction as a main objective.
Financial - achieve budgeted revenues while keeping food & Beverage, payroll and other costs in line so as to produce the forecasted profit.
Commercial - establishing the pricing strategies, positioning and promotion of the F&B outlets in co-ordination with marketing team.
Functions as the strategic business leader of the property's food and beverage/culinary operation, including Restaurants/Bars, Room Service and Banquets/Catering, where applicable. Position oversees the development and implementation of departmental strategies and ensures implementation of the brand service strategy and brand initiatives. The position ensures the food and beverage/culinary operation meets the brand's target customer needs, ensures employee satisfaction, and focuses on growing revenues and maximizing the financial performance of the department. Develops and implements property-wide strategies that deliver products and services to meet or exceed the needs and expectations of the brand's target customer and property employees and provides a return on investment.
Operations - ensure the smooth running of the overall Food & Beverage operations providing customers with the best possible service. Ensure good co-ordination of all departments in the division, ie. restaurants & bars, banquet, kitchen and stewarding so as to achieve each and every department budgeted profit keeping the customer satisfaction as a main objective.
Financial - achieve budgeted revenues while keeping food & Beverage, payroll and other costs in line so as to produce the forecasted profit.
Commercial - establishing the pricing strategies, positioning and promotion of the F&B outlets in co-ordination with marketing team.
Welfare
สวัสดิการ
Pre-opening benefits and welfares
ประกาศนี้ปิดรับสมัครเรียบร้อยแล้ว!
ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้
19.04.2024 |
Assistant Human Resouces Manager จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 20,001 - 25,000 |
|
19.04.2024 |
Group Human Resources Manager จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 40,001 - 50,000 |
|
19.04.2024 |
Senior Sale Manager / Sales Manager (Corporate) จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 40,001 - 50,000 |
|
19.04.2024 |
Assistant Director of Marketing Communications จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
19.04.2024 |
Front Office Manager (Thonglor 1) จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 30,001 - 40,000 |
|
19.04.2024 |
Housekeeping Manager (Sukhumvit 11) จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 30,001 - 40,000 |
|
19.04.2024 |
Executive Housekeeper (Sukhumvit 57) จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 40,001 - 50,000 |
|
19.04.2024 |
Commis 1, Commis 2 Thai/Western (Thonglor 1) จำนวน 2 อัตรา | เงินเดือน 10,001 - 15,000 |
|
19.04.2024 |
Technician Supervisor / Technician (Thonglor 1) จำนวน 2 อัตรา | เงินเดือน 10,001 - 15,000 |
|
12.04.2024 |
Guest Service Supervisor (Sukhumvit 11) จำนวน 2 อัตรา | เงินเดือน 15,001 - 20,000 |
|
12.04.2024 |
Duty Manager - Chinese Speaking (Sukhumvit 57) จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 25,001 - 30,000 |
|
12.04.2024 |
Duty Manager (Sukhumvit 57) จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 25,001 - 30,000 |
|
12.04.2024 |
Night Manager (Sukhumvit 57) จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 20,001 - 25,000 |
|
12.04.2024 |
Fairy (GRO) เจ้าหน้าที่ลูกค้าสัมพันธ์ Japanese Speaking พิจารณานักศึกษาจบใหม่ จำนวน 2 อัตรา | เงินเดือน 20,001 - 25,000 |