×
×
×
×
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 23.11.2018 | Viewers 2,766
Salary :
เงินเดือน
20,001 - 25,000 (THB)
Types of employees :
ประเภทงาน
Full-time
เต็มเวลา
Area :
ปฎิบัติงานที่จังหวัด

Bangkok
กรุงเทพ [เขตสาทร]

Education :
การศึกษา
Bachelor's Degree
ปริญญาตรี
Experience :
ประสบการณ์การทำงาน
4 Year (ปี)
Gender :
เพศ
Male/Female
ชาย/หญิง
Age :
อายุ
Non-Specific
ไม่จำกัดอายุ
Unit :
จำนวนรับ
1 อัตรา
New Graduated :
นักศึกษาจบใหม่
No
ไม่รับพิจารณา
Foreigner :
ชาวต่างชาติ
No
ไม่รับพิจารณา
Disabled :
ผู้พิการ
No
ไม่รับพิจารณา
Night shift :
ตำแหน่งงานกะดึก
No
ไม่ใช่
Job Qualifications
ข้อกำหนด
- Minimum 3 years cooking experience in a similar high volume environment is required.
- Journeyman- s papers or international equivalent is required
- Diploma Certification in a Culinary discipline an asset.
- Previous experience as a Chef de Partie is preferred
- Previous experience in all areas of a 5 star hotel kitchen operation is an asset
- Proven time management and organizational skills
- Strong interpersonal and problem solving abilities
- Highly responsible & reliable
- Ability to work well under pressure in a fast paced environment
- Ability to work cohesively as part of a team
- Ability to focus attention on guest needs, remaining calm and courteous at all times.
Job Details
รายละเอียดงาน
As a L'Atelier de Joel Robuchon Chef de Partie, you are responsible for;

- To work in and oversee the assigned station / section and the relevant employees to ensure that food products are prepared according to the standard required.
- To maintain the assigned station / section in a clean and orderly manner at all times.
- To follow standard recipes and minimize waste to help ensure that the food cost is in line with budget.
- To train the employees as necessary in the preparation and presentation of the items.
- To suggest alternative menu items, meet specific customer requests and interact with customers to meet and exceed their culinary expectations.
- To ensure that all company minimum brand standards have been implemented, and that optional brand standards have been implemented where appropriate.
- To work in a supportive and flexible manner with other employees, in a spirit of - We work through Teams- .
- To treat all operating equipment and supplies carefully to minimise damage and reduce wastage.
ประกาศนี้ปิดรับสมัครเรียบร้อยแล้ว!

ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้
--- ไม่มีประกาศ ---
บริษัทใช้คุกกี้เพื่อเพิ่มประสบการณ์และความพึงพอใจในการใช้งานเว็บไซต์ ให้สามารถเข้าถึงง่าย สะดวกในการใช้งาน และมีประสิทธิภาพยิ่งขึ้น การกด “ยอมรับ” ถือว่าท่านได้อนุญาตให้เราใช้คุกกี้ ตามนโยบายคุกกี้ของบริษัท อ่านเพิ่มเติม ยินยอม ปิด