×
×
×
×
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 23.11.2018 | Viewers 1,378
Salary :
เงินเดือน
40,001 - 50,000 (THB)
Types of employees :
ประเภทงาน
Full-time
เต็มเวลา
Area :
ปฎิบัติงานที่จังหวัด

Bangkok
กรุงเทพ [เขตสาทร]

Education :
การศึกษา
Bachelor's Degree
ปริญญาตรี
Experience :
ประสบการณ์การทำงาน
5 Year (ปี)
Gender :
เพศ
Male/Female
ชาย/หญิง
Age :
อายุ
Non-Specific
ไม่จำกัดอายุ
Unit :
จำนวนรับ
1 อัตรา
New Graduated :
นักศึกษาจบใหม่
No
ไม่รับพิจารณา
Foreigner :
ชาวต่างชาติ
No
ไม่รับพิจารณา
Disabled :
ผู้พิการ
No
ไม่รับพิจารณา
Night shift :
ตำแหน่งงานกะดึก
No
ไม่ใช่
Job Qualifications
ข้อกำหนด
- Customer Service experience in supervisory or above capacity.
- A warm personality, attentive and smartly presentable.
- Ability to listen and respond to demanding Guest needs.
- Excellent leadership, interpersonal and communication skills.
- Accountable and resilient.
- Committed to delivering high levels of customer service.
- Ability to work under pressure.
- Flexibility to respond to a range of different work situations
- Excellent in English communication, able to communicate in French would be an advantage.
Job Details
รายละเอียดงาน
As an Assistant Restaurant Manager, you will run a food and beverage service that is highly responsive to Guest feedback, in compliance with all regulations, and operating efficiently and cost-effectively. Specifically, you will be responsible for performing the following tasks to the highest standards:
- Review and evaluate Guest feedback and react accordingly ensuring all compliments and complaints are responded to in a timely and appropriate manner.
- Ensure all Guests are welcomed in a polite and friendly manner and receive the utmost attention at all times.
- Maintain the department facilities, standards of presentation and levels of service to a level that achieves and exceeds Company Brand Standards, meets Health, Safety and Hygiene standards and complies with Company Safety and Fire Regulations and procedures.
- Ensure the day-to-day operations run smoothly and efficiently, in line with Company standards, and with obvious attention to detail.
- Maintain high standards of comfort, cleanliness, and hygiene throughout the department.
- Set and maintain the highest standards of dress appearance and hygiene at all times in line with Colleague personal Presentation Standards.
- Maintain a service-level in the restaurant with an emphasis on high quality, efficiency.
ประกาศนี้ปิดรับสมัครเรียบร้อยแล้ว!

ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้
--- ไม่มีประกาศ ---
บริษัทใช้คุกกี้เพื่อเพิ่มประสบการณ์และความพึงพอใจในการใช้งานเว็บไซต์ ให้สามารถเข้าถึงง่าย สะดวกในการใช้งาน และมีประสิทธิภาพยิ่งขึ้น การกด “ยอมรับ” ถือว่าท่านได้อนุญาตให้เราใช้คุกกี้ ตามนโยบายคุกกี้ของบริษัท อ่านเพิ่มเติม ยินยอม ปิด