รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 22.01.2020 | Viewers 1,603
Salary : เงินเดือน |
N/A (THB) |
Types of employees : ประเภทงาน |
Full-time เต็มเวลา |
Area : ปฎิบัติงานที่จังหวัด |
Bangkok
|
Education : การศึกษา |
No specific ไม่จำกัดวุฒิ |
Experience : ประสบการณ์การทำงาน |
2 Year (ปี) |
Gender : เพศ |
Male ชาย |
Age : อายุ |
Non-Specific ไม่จำกัดอายุ |
Unit : จำนวนรับ |
1 อัตรา |
New Graduated : นักศึกษาจบใหม่ |
No ไม่รับพิจารณา |
Foreigner : ชาวต่างชาติ |
No ไม่รับพิจารณา |
Disabled : ผู้พิการ |
No ไม่รับพิจารณา |
Night shift : ตำแหน่งงานกะดึก |
No ไม่ใช่ |
Job Qualifications
ข้อกำหนด
1. Bachelor Degree in related field
2. Minimum 5 year experience in Managerial level preferably international hotels with proven record of achievements in people development
3. Proficient English Language skills
4. Ability to lead, motivate and develop a team of individuals
5. Detailed knowledge of working practices of engineering
6. Ability to work under pressure
2. Minimum 5 year experience in Managerial level preferably international hotels with proven record of achievements in people development
3. Proficient English Language skills
4. Ability to lead, motivate and develop a team of individuals
5. Detailed knowledge of working practices of engineering
6. Ability to work under pressure
Job Details
รายละเอียดงาน
1. Directs and controls all subordinate Engineering staff to ensure that all day to day operational matters are handled on time and guest expectations are met
2. Maintains facilities and equipment by and conducting routine inspections and determining appropriate rectification measures
3. Maintains systems to be able to handle day to day guest requests quickly and efficiently
4. Prepares duty rosters, vacation plans and schedules and public holiday schedules to ensure efficient use of human resources
5. Plans and schedules appropriate ongoing preventative maintenance programs
6. Keeps records of all information in the form of blueprints, diagrams, manuals, maintenance records, logs and journals relevant to the efficient operation of the department
7. Maintains a supply of inventory necessary for optimal operating efficiency
8. Liaises with purchasing and suppliers to ensure provision of quality engineering supplies at most competitive prices
9. Develops and promotes energy conservation programs by monitoring utility costs and consumption
10. Monitors the standard of work carried out by contractors engaged by the hotel to ensure that it meets the agreed quality
11. Ensures that safety and emergency procedures for guests and employees meet or exceed the recognized industry standards and conform to local legal requirements
12. Maintain efficient administration within the department preparing and submitting operational reports on time
13. Ensures that employees are selected, trained, evaluated and rewarded in compliance with existing employee management systems
14. Coaches, counsels, disciplines and develops subordinate employees
2. Maintains facilities and equipment by and conducting routine inspections and determining appropriate rectification measures
3. Maintains systems to be able to handle day to day guest requests quickly and efficiently
4. Prepares duty rosters, vacation plans and schedules and public holiday schedules to ensure efficient use of human resources
5. Plans and schedules appropriate ongoing preventative maintenance programs
6. Keeps records of all information in the form of blueprints, diagrams, manuals, maintenance records, logs and journals relevant to the efficient operation of the department
7. Maintains a supply of inventory necessary for optimal operating efficiency
8. Liaises with purchasing and suppliers to ensure provision of quality engineering supplies at most competitive prices
9. Develops and promotes energy conservation programs by monitoring utility costs and consumption
10. Monitors the standard of work carried out by contractors engaged by the hotel to ensure that it meets the agreed quality
11. Ensures that safety and emergency procedures for guests and employees meet or exceed the recognized industry standards and conform to local legal requirements
12. Maintain efficient administration within the department preparing and submitting operational reports on time
13. Ensures that employees are selected, trained, evaluated and rewarded in compliance with existing employee management systems
14. Coaches, counsels, disciplines and develops subordinate employees
Welfare
สวัสดิการ
สวัสดิการ
-กองทุนประกันสังคม
-กองทุนทดแทน
-ตรวจสุขภาพประจำปี
-เงินช่วยเหลือกรณีมรณกรรม
-ชุดยูนิฟอร์ม
-ทำงาน 5 วัน หยุด 2 วันต่อสัปดาห์
-กองทุนประกันสังคม
-กองทุนทดแทน
-ตรวจสุขภาพประจำปี
-เงินช่วยเหลือกรณีมรณกรรม
-ชุดยูนิฟอร์ม
-ทำงาน 5 วัน หยุด 2 วันต่อสัปดาห์
ประกาศนี้ปิดรับสมัครเรียบร้อยแล้ว!
ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้
18.04.2024 |
Casual รายวัน จำนวน หลายอัตรา อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
18.04.2024 |
Guest Service Agent [GSA] จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 10,001 - 15,000 |
|
18.04.2024 |
Server [พนักงานเสริฟ] จำนวน 5 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
18.04.2024 |
Banquet Supervisor จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
18.04.2024 |
Sous Chef(Urgent) จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
18.04.2024 |
Commis I / Cool Kitchen, Thai, Europe จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
18.04.2024 |
นักศึกษาฝึกงานโรงแรม จำนวน หลายอัตรา อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
18.04.2024 |
Banquet Captain จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
18.04.2024 |
Chef De Partie / Cool Kitchen,Thai,Europe จำนวน 2 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
18.04.2024 |
Sales Coordinator (ผู้ประสานงานฝ่ายขาย) จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
18.04.2024 |
Commis II /Thai Kitchen จำนวน 2 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
18.04.2024 |
Sales Executive จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
18.04.2024 |
Executive Chef-Convention Centre จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
18.04.2024 |
Demi Chef De Partie / Cool Kitchen,Thai,Europe จำนวน 2 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
18.04.2024 |
Sales Manager (Corporate&Government) จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
18.04.2024 |
Marketing Coordinator จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
18.04.2024 |
Steward Supervisor [พนักงานล้างจาน] จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 10,001 - 15,000 |
|
18.04.2024 |
เจ้าหน้าที่ความปลอดภัยในการทำงานวิชาชีพ (จป.วิชาชีพ) จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
18.04.2024 |
Kitchen Coordinator จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 10,001 - 15,000 |