รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 21.06.2018 | Viewers 816
Salary : เงินเดือน |
15,001 - 20,000 (THB) |
Types of employees : ประเภทงาน |
Full-time เต็มเวลา |
Area : ปฎิบัติงานที่จังหวัด |
Bangkok
|
Education : การศึกษา |
Higher Vocational Certificate ปวส |
Experience : ประสบการณ์การทำงาน |
3 Year (ปี) |
Gender : เพศ |
Male/Female ชาย/หญิง |
Age : อายุ |
Non-Specific ไม่จำกัดอายุ |
Unit : จำนวนรับ |
1 อัตรา |
New Graduated : นักศึกษาจบใหม่ |
No ไม่รับพิจารณา |
Foreigner : ชาวต่างชาติ |
No ไม่รับพิจารณา |
Disabled : ผู้พิการ |
No ไม่รับพิจารณา |
Night shift : ตำแหน่งงานกะดึก |
No ไม่ใช่ |
Job Qualifications
ข้อกำหนด
- At least vocational certificate in culinary and with preference of Bachelor Degree in culinary field.
- At least 4-5 year experience in culinary operation.
- Good in inter-personality and creative skill.
- English Communication skill.
- Hospitable and service-minded.
- Positive team leader with a flexible schedule.
- At least 4-5 year experience in culinary operation.
- Good in inter-personality and creative skill.
- English Communication skill.
- Hospitable and service-minded.
- Positive team leader with a flexible schedule.
Job Details
รายละเอียดงาน
Prepare special meals or substitute items.
Ensure proper portion, arrangement, and food garnish.
Maintain food logs.
Monitor the quality and quantity of food that is prepared.
Communicate assistance needed during busy periods.
Inform Chef of excess food items for use in daily specials.
Inform F&B service staff of 86'ed items and available menu specials.
Ensure the quality of the food items.
Prepare and cook food according to recipes, quality standards, presentation standards, and food preparation checklist.
Prepare cold foods. Assist management in hiring, training, scheduling, evaluating, counseling, disciplining, and motivating and coaching employees; serve as a role model.
Ensure proper portion, arrangement, and food garnish.
Maintain food logs.
Monitor the quality and quantity of food that is prepared.
Communicate assistance needed during busy periods.
Inform Chef of excess food items for use in daily specials.
Inform F&B service staff of 86'ed items and available menu specials.
Ensure the quality of the food items.
Prepare and cook food according to recipes, quality standards, presentation standards, and food preparation checklist.
Prepare cold foods. Assist management in hiring, training, scheduling, evaluating, counseling, disciplining, and motivating and coaching employees; serve as a role model.
ประกาศนี้ปิดรับสมัครเรียบร้อยแล้ว!
ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้
19.04.2024 |
Assistant Manager จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 25,001 - 30,000 |
|
19.04.2024 |
Room Division Manager จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
19.04.2024 |
Sales Manager - Mice จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
19.04.2024 |
Sales Manager (Corporate) จำนวน 2 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
19.04.2024 |
Human Resource Officer (พนักงานบุคคล) จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 10,001 - 15,000 |
|
19.04.2024 |
Guest Service Agent (GSA) จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
05.04.2024 |
Social Media Marketing Executive จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |