×
×
×
×
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 24.04.2019 | Viewers 1,228
Salary :
เงินเดือน
N/A (THB)
Types of employees :
ประเภทงาน
Full-time
เต็มเวลา
Area :
ปฎิบัติงานที่จังหวัด

Bangkok
กรุงเทพ [เขตปทุมวัน]

Education :
การศึกษา
Bachelor's Degree
ปริญญาตรี
Experience :
ประสบการณ์การทำงาน
5 Year (ปี)
Gender :
เพศ
Male/Female
ชาย/หญิง
Age :
อายุ
Non-Specific
ไม่จำกัดอายุ
Unit :
จำนวนรับ
1 อัตรา
New Graduated :
นักศึกษาจบใหม่
No
ไม่รับพิจารณา
Foreigner :
ชาวต่างชาติ
No
ไม่รับพิจารณา
Disabled :
ผู้พิการ
No
ไม่รับพิจารณา
Job Qualifications
ข้อกำหนด
- Positive and can do attitude
- Service Mind
- Leadership skill
- Flexible in time
- Fluent in Thai and English
Job Details
รายละเอียดงาน
-Directly responsible for the Restaurants area, ensuring a smooth running, profitable operation within the framework of the Hotel

-Responsible to maintain the overall welfare of our Associates by providing them with the training and resources to take care of our guests

-Achieve departmental Budget goals by maintaining profits through increased sales revenue and the efficient cost expenditure.

-To be responsible for the monthly department Profit & Loss Statement

-Preparation of the yearly department Budget by using history & forecasting techniques to develop an aggressive budget that reflects the outlets achievable capabilities

-Accurately forecast business demands to ensure efficient staffing & food production.

-To ensure the efficient scheduling of Management & Associates

-To be responsible for the accurate supervision of the associate time control and payroll systems by working with Accounting and HRD

-To supervise the completion & critique of the wage progress report on a weekly basis.

-To be responsible for all accounting and billing procedures in the outlets.

-To ensure the awareness & enforcement of all Marriott SOP & Property LSOP

-Enforce operational Standards that are periodically reviewed & updated.

-To be aware of all Marriott Guest Incentive programs and the correct accounting procedures pertaining to them

-To develop & execute plans and actions for the marketing of the outlet

-To be aware of competitors in the market & complete a competition analysis on a quarterly basis

-To develop and implement Associate & Supervisor training plans on a quarterly basis in conjunction with HRD.

-To implement a departmental daily 15 Minute training program

-To be responsible for the execution of all Associate reviews and appraisals in a professional and timely manner

-To be responsible for all aspects of Associate management including hiring and discipline in conjunction with the DOR & Director of F&B

-To train subordinate managers and supervisors in effective coaching and counseling and the correct process of progressive discipline

-To conduct an effective monthly Associate meeting with minutes and P&A forwarded to the GM, F&B and HRD.

-To practice "open door" policy to all Associates

-Periodically plan outside Associates activity to promote teamwork

-To be responsible for maintaining outlet safety and sanitation standards at all times.

-Enforce Marriott's 39 point Sanitation Checklist by having all Restaurants inspected on a monthly basis.

-To be responsible for asset management of all outlet property and facilities

-Conduct a preventative maintenance inspection on a monthly basis.

-Promote positive inter-departmental relations through candid communication and cooperation.

-To respond to guest inquiries or concerns within 24 hours in what is deemed the appropriate manner.

-Enforce Marriott's Principals of Hospitality at all times.

-To work with the Banqueting Department to support all requested functions & ensure any Banquet property is returned to its correct place in the condition it was borrowed.

-Perform any reasonable request made of management which is not life threatening or against the law.

-Management reserves the right to make changes to this job description at its sole discretion and without advance notice.
Welfare
สวัสดิการ
- 5 working day per week
- Training & Development
- Vacation and Public Holiday
- Social Security
- Group Insurance
- Dental Allowance
- Provident Fund
- Uniform
- Meal
- Car Park
- Discount : Food & Beverage , Accommodation
ประกาศนี้ปิดรับสมัครเรียบร้อยแล้ว!

ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้
22.08.2019
WOK III - Chinese Kitchen
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A
register
22.08.2019
Guest Service Agent - Night Shift
จำนวน 2 อัตรา | เงินเดือน N/A
register
22.08.2019
Banquet Manager (ผู้จัดการจัดเลี้ยง)
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A
register
22.08.2019
Navigator Agent (Concierge)
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A
register
22.08.2019
Hostess - Flavors
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A
register
22.08.2019
R Ambassador
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A
register
22.08.2019
F&B Sales Manager
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A
register
22.08.2019
Laundry Manager (ผู้จัดการแผนกซักรีด)
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 30,001 - 40,000
register
22.08.2019
F&B Supervisor - La Tavola (Italian Restaurant)
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A
register
22.08.2019
Guest Service Manager
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A
register
22.08.2019
Assistant Loss Prevention Manager
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A
register
22.08.2019
Outlet Manager - Fei Ya (Chinese)
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A
register
22.08.2019
Server - R Bar
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A
register
22.08.2019
Demi Chef de Partie - Main Kitchen
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A
register
22.08.2019
Public Area Attendant (Temp.)
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A
register
22.08.2019
Server - Fei Ya (Chinese Restuarant)
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A
register
22.08.2019
Hostess - Fei ya (Chinese Restuarant)
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A
register