รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 14.02.2020 | Viewers 2,291
Salary : เงินเดือน |
N/A (THB) |
Types of employees : ประเภทงาน |
Full-time เต็มเวลา |
Area : ปฎิบัติงานที่จังหวัด |
Bangkok
|
Education : การศึกษา |
Vocational Certificate ปวช |
Experience : ประสบการณ์การทำงาน |
3 Year (ปี) |
Gender : เพศ |
Male/Female ชาย/หญิง |
Age : อายุ |
Not over 40 years old อายุไม่เกิน 40 ปี |
Unit : จำนวนรับ |
1 อัตรา |
New Graduated : นักศึกษาจบใหม่ |
No ไม่รับพิจารณา |
Foreigner : ชาวต่างชาติ |
No ไม่รับพิจารณา |
Disabled : ผู้พิการ |
No ไม่รับพิจารณา |
Night shift : ตำแหน่งงานกะดึก |
No ไม่ใช่ |
Job Qualifications
ข้อกำหนด
- Male/Female age 20-35 years old.
- Thai nationality.
- Good command in English.
- Good hygiene.
- The minimum qualification in diploma or equivalent or have experience in the job not less than 3 year.
- Must have responsibility and punctuality.
- Positive attitude.
- Experience in Pastry kitchen 1-3 years would be advantage.
Skills;
- Understanding the Job
- Taking Responsibility
- Recognizing Differences
- Customer Focus
- Adaptability
- Teamwork
- Thai nationality.
- Good command in English.
- Good hygiene.
- The minimum qualification in diploma or equivalent or have experience in the job not less than 3 year.
- Must have responsibility and punctuality.
- Positive attitude.
- Experience in Pastry kitchen 1-3 years would be advantage.
Skills;
- Understanding the Job
- Taking Responsibility
- Recognizing Differences
- Customer Focus
- Adaptability
- Teamwork
Job Details
รายละเอียดงาน
As a Commis I in Pastry kitchen you are responsible for the daily food preparation and duties assigned to meet the set standard and qualities whereby your role will include key responsibilities such as:
- Support the Demi Chef de Partie in the daily operation and work
- Work according to the menu specifications by the Chef de Partie
- Keep work area at all times in hygienic conditions according to the rules set by the hotel
- Control food stock and food cost in his section
- Prepare the daily mis-en-place and food production in different sections of the main kitchen or satellites
- Follow the instructions and recommendations from the immediate Superiors to complete the daily tasks
- Ensure the highest standards and consistent quality in the daily preparation and keep up to date with the new products, recipes and preparation techniques
- Coordinate and participate with other sections of requirements, cleanliness, wastage and cost control
- Support the Demi Chef de Partie in the daily operation and work
- Work according to the menu specifications by the Chef de Partie
- Keep work area at all times in hygienic conditions according to the rules set by the hotel
- Control food stock and food cost in his section
- Prepare the daily mis-en-place and food production in different sections of the main kitchen or satellites
- Follow the instructions and recommendations from the immediate Superiors to complete the daily tasks
- Ensure the highest standards and consistent quality in the daily preparation and keep up to date with the new products, recipes and preparation techniques
- Coordinate and participate with other sections of requirements, cleanliness, wastage and cost control
ประกาศนี้ปิดรับสมัครเรียบร้อยแล้ว!
ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้
25.04.2024 |
Sales Manager - Mice จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
25.04.2024 |
Sales Manager (Corporate) จำนวน 2 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
25.04.2024 |
Human Resource Officer (พนักงานบุคคล) จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 10,001 - 15,000 |
|
25.04.2024 |
Guest Service Agent (GSA) จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
25.04.2024 |
Room Division Manager จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
25.04.2024 |
Assistant Manager จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 25,001 - 30,000 |
|
25.04.2024 |
Assistant Chief Engineer (ผู้ช่วยหัวหน้าแผนกช่าง) จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
05.04.2024 |
Social Media Marketing Executive จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |