รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 08.03.2018 | Viewers 1,142
Salary : เงินเดือน |
40,001 - 50,000 (THB) |
Types of employees : ประเภทงาน |
Full-time เต็มเวลา |
Area : ปฎิบัติงานที่จังหวัด |
Bangkok
|
Education : การศึกษา |
Bachelor's Degree ปริญญาตรี |
Experience : ประสบการณ์การทำงาน |
1 Year (ปี) |
Gender : เพศ |
Male/Female ชาย/หญิง |
Age : อายุ |
Non-Specific ไม่จำกัดอายุ |
Unit : จำนวนรับ |
1 อัตรา |
New Graduated : นักศึกษาจบใหม่ |
No ไม่รับพิจารณา |
Foreigner : ชาวต่างชาติ |
No ไม่รับพิจารณา |
Disabled : ผู้พิการ |
No ไม่รับพิจารณา |
Night shift : ตำแหน่งงานกะดึก |
No ไม่ใช่ |
Job Qualifications
ข้อกำหนด
- Thai Nationality
- Able to communicate in English is a must
- Diploma or Culinary Certificate
- At least 1 year of experience in Sous Chef Role
- Experience in Western Cuisine
- Culinary Training
- Computer literate
- Able to communicate in English is a must
- Diploma or Culinary Certificate
- At least 1 year of experience in Sous Chef Role
- Experience in Western Cuisine
- Culinary Training
- Computer literate
Job Details
รายละเอียดงาน
- Personally oversee taste, presentations of food during operations
- Conduct training of standard recipes and control food quality
- Supervising all Kitchen operations, PAR stock control, cost control, FIFO
- Monitor sanitation practices and ensure that kitchen safety standards are followed
- Plan and direct food preparation and culinary activities
- Hire, train, and supervise kitchen staff and other food preparation workers
- Prepare weekly roster
- To liaise with staff in direct support and cooperation with Executive Chef - Director
- Ensure all company standards are adhered and followed on a day to day basis
- Role requires split shift
- Rectify arising problems or complaints
- Conduct training of standard recipes and control food quality
- Supervising all Kitchen operations, PAR stock control, cost control, FIFO
- Monitor sanitation practices and ensure that kitchen safety standards are followed
- Plan and direct food preparation and culinary activities
- Hire, train, and supervise kitchen staff and other food preparation workers
- Prepare weekly roster
- To liaise with staff in direct support and cooperation with Executive Chef - Director
- Ensure all company standards are adhered and followed on a day to day basis
- Role requires split shift
- Rectify arising problems or complaints
Welfare
สวัสดิการ
- 2days-off per week
- 8hours working per day
- Guaranteed minimum Service charge
- Uniform 3 sets
- Provident Fund
- Laundry service
- Meal allowance
- Health insurance
- Social security fund
- Annual medical check up
- Public Holiday
- Vacation
- 8hours working per day
- Guaranteed minimum Service charge
- Uniform 3 sets
- Provident Fund
- Laundry service
- Meal allowance
- Health insurance
- Social security fund
- Annual medical check up
- Public Holiday
- Vacation
ประกาศนี้ปิดรับสมัครเรียบร้อยแล้ว!
ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้
--- ไม่มีประกาศ --- |