×
×
×
×
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 22.03.2019 | Viewers 3,047
Salary :
เงินเดือน
0 - 10,000 (THB)
Types of employees :
ประเภทงาน
Full-time
เต็มเวลา
Area :
ปฎิบัติงานที่จังหวัด

Bangkok
กรุงเทพ [เขตปทุมวัน]

Education :
การศึกษา
No specific
ไม่จำกัดวุฒิ
Experience :
ประสบการณ์การทำงาน
1 Year (ปี)
Gender :
เพศ
Male/Female
ชาย/หญิง
Age :
อายุ
Non-Specific
ไม่จำกัดอายุ
Unit :
จำนวนรับ
1 อัตรา
New Graduated :
นักศึกษาจบใหม่
No
ไม่รับพิจารณา
Foreigner :
ชาวต่างชาติ
No
ไม่รับพิจารณา
Disabled :
ผู้พิการ
No
ไม่รับพิจารณา
Night shift :
ตำแหน่งงานกะดึก
No
ไม่ใช่
Job Qualifications
ข้อกำหนด
- Hotel school or equivalent education preferred
- Must be able to speak, read, write and understand the primary language(s) used in the workplace.
- Must be able to read and write to facilitate the communication process.
- Requires good communication skills, both verbal and written.
- Basic food preparation and knife skills
- Minimal food preparation experience necessary.
Job Details
รายละเอียดงาน
1. Required to prepare the daily mise-en-place for the outlet and food labeling.

2. To ensure that all the necessary daily routine has been carried out.

3. To ensure that all Starwood safe food and hygiene standards are adhered to at all times.

4. To comply with the rules and regulations of the hotel.

5. To make sure that all their assigned areas are kept clean, The machinery in their section is to be kept clean and in proper condition and well handled.

6. To be familiar with the local requirements and sanitation regulations.

7. To prepare the food according to the menu and specifications of the dish.

8. Required to attend training to improve on work quality.

9. To report any mechanical or technical faults to his supervisor immediately.

10. To work in harmony with other Associates to enhance the image of the Hotel.

11. Attend and comprehend all information discussed at the briefing sessions.

12. Personal appearance is an important requirement. Grooming for kitchen associates should be fastidious. The goal is to present a healthy, professional and natural appearance in both uniform and personal appearance.

13. Be punctual, efficient and above all, courteous. Assume at all times a pleasing and helpful attitude towards our internal guests. Never speak in a loud voice to other associates.

14. Be well versed and knowledgeable of Evacuation procedures as well as health and safety requirements in the Workplace.

15. Uphold the Starwood Cares culture by demonstrating the Star Service Standards at all times to guests and fellow associates.

16. Personally ensure compliance with all relevant Workplace Health & Safety and Occupational Health & Safety legislation, and related The St. Regis and Starwood Policies

17. Undertake any additional duties as requested by Director of Culinary or Hotel Management.
ประกาศนี้ปิดรับสมัครเรียบร้อยแล้ว!

ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้
--- ไม่มีประกาศ ---
บริษัทใช้คุกกี้เพื่อเพิ่มประสบการณ์และความพึงพอใจในการใช้งานเว็บไซต์ ให้สามารถเข้าถึงง่าย สะดวกในการใช้งาน และมีประสิทธิภาพยิ่งขึ้น การกด “ยอมรับ” ถือว่าท่านได้อนุญาตให้เราใช้คุกกี้ ตามนโยบายคุกกี้ของบริษัท อ่านเพิ่มเติม ยินยอม ปิด