รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 04.06.2019 | Viewers 2,203
Salary : เงินเดือน |
20,001 - 25,000 (THB) |
Types of employees : ประเภทงาน |
Full-time เต็มเวลา |
Area : ปฎิบัติงานที่จังหวัด |
Bangkok
|
Education : การศึกษา |
No specific ไม่จำกัดวุฒิ |
Experience : ประสบการณ์การทำงาน |
3 Year (ปี) |
Gender : เพศ |
Male/Female ชาย/หญิง |
Age : อายุ |
Not over 35 years old อายุไม่เกิน 35 ปี |
Unit : จำนวนรับ |
1 อัตรา |
New Graduated : นักศึกษาจบใหม่ |
No ไม่รับพิจารณา |
Foreigner : ชาวต่างชาติ |
No ไม่รับพิจารณา |
Disabled : ผู้พิการ |
No ไม่รับพิจารณา |
Night shift : ตำแหน่งงานกะดึก |
No ไม่ใช่ |
Job Qualifications
ข้อกำหนด
- Thai Nationality
- Able to communicate in English is a must
- Diploma or Culinary Certificate
- At least 2 years of experience in Sous Chef Role
- Culinary Training
- Computer literate
- Skill and experience in Japanese cuisine is a must
- Able to communicate in English is a must
- Diploma or Culinary Certificate
- At least 2 years of experience in Sous Chef Role
- Culinary Training
- Computer literate
- Skill and experience in Japanese cuisine is a must
Job Details
รายละเอียดงาน
- Personally responsible for consistency & presentations of food during operations
- Conduct training of standard recipes and control food quality
- Supervising all Kitchen operations, PAR stock control, cost control, FIFO
- Monitor sanitation practices and ensure that kitchen safety standards are followed
- Plan and direct food preparation and culinary activities
- Hire, train, and supervise kitchen staff and other food preparation workers
- Prepare weekly roster
- To liaise with staff in direct support and cooperation with Executive Chef
- Ensure all company standards are adhered and followed on a day to day basis
- Conduct training of standard recipes and control food quality
- Supervising all Kitchen operations, PAR stock control, cost control, FIFO
- Monitor sanitation practices and ensure that kitchen safety standards are followed
- Plan and direct food preparation and culinary activities
- Hire, train, and supervise kitchen staff and other food preparation workers
- Prepare weekly roster
- To liaise with staff in direct support and cooperation with Executive Chef
- Ensure all company standards are adhered and followed on a day to day basis
Welfare
สวัสดิการ
- Guarantee Service Charge
- ค่าอาหาร
- กองทุนประกันสังคม
- ค่าอาหาร
- กองทุนประกันสังคม
ประกาศนี้ปิดรับสมัครเรียบร้อยแล้ว!
ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้
--- ไม่มีประกาศ --- |