รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 31.05.2017 | Viewers 965
Salary : เงินเดือน |
N/A (THB) |
Types of employees : ประเภทงาน |
Full-time เต็มเวลา |
Area : ปฎิบัติงานที่จังหวัด |
Songkhla
|
Education : การศึกษา |
Bachelor's Degree ปริญญาตรี |
Experience : ประสบการณ์การทำงาน |
4 Year (ปี) |
Gender : เพศ |
Male/Female ชาย/หญิง |
Age : อายุ |
Non-Specific ไม่จำกัดอายุ |
Unit : จำนวนรับ |
1 อัตรา |
New Graduated : นักศึกษาจบใหม่ |
No ไม่รับพิจารณา |
Foreigner : ชาวต่างชาติ |
No ไม่รับพิจารณา |
Disabled : ผู้พิการ |
No ไม่รับพิจารณา |
Night shift : ตำแหน่งงานกะดึก |
No ไม่ใช่ |
Job Qualifications
ข้อกำหนด
- Thai nationality, age 30 years old and above.
- Bachelor's degree in hospitality or any related field.
- At least 7 years experienced in Hospitality, catering, restaurant or Food and Beverage industry.
- Proficient in Microsoft Office applications.
- Able to communicate in English both written and speaking.
- Good interpersonal skills and can work under pressure, Dynamic person.
- High responsibilities and Fast learner.
- Able to work at Hatyai, Songkla
- Bachelor's degree in hospitality or any related field.
- At least 7 years experienced in Hospitality, catering, restaurant or Food and Beverage industry.
- Proficient in Microsoft Office applications.
- Able to communicate in English both written and speaking.
- Good interpersonal skills and can work under pressure, Dynamic person.
- High responsibilities and Fast learner.
- Able to work at Hatyai, Songkla
Job Details
รายละเอียดงาน
- Achievement of budgeted food sales, beverage sales and labor costs.
- Achieve maximum profitability and over-all success by controlling costs and quality of service.
- Completion of weekly, monthly schedules. Schedule staff as necessary to ensure adequate and consistent levels of service.
- To supervise and co-ordinate daily operation of meeting/ banquet set-ups and service both inside and outside services
- Achieve maximum profitability and over-all success by controlling costs and quality of service.
- Completion of weekly, monthly schedules. Schedule staff as necessary to ensure adequate and consistent levels of service.
- To supervise and co-ordinate daily operation of meeting/ banquet set-ups and service both inside and outside services
Welfare
สวัสดิการ
สำหรับพนักงานประจำ สวัสดิการตามกฎหมายแรงงานทุกอย่าง และส่วนเพิ่มคือ
กองทุนสำรองเลี้ยงชีพ
ฟรีอาหารกลางวัน
สวัสดิการด้านการประกันกลุ่ม ความคุ้มครองด้านสุขภาพ อุบัติเหตุ และชีวิต
วันหยุดประเพณี 15 วัน
วันหยุดพักผ่อนประจำปี
พนักงานประจำสำนักงานหยุดวันเสาร์ - วันอาทิตย์
วันลาพิเศษโดยได้รับค่าจ้าง (เช่น การอุปสมบท การสมรส ลาคลอด เฝ้าไข้ พิธีศพ และลารับราชการทหารระดมพล ฯลฯ)
เงินช่วยเหลือกรณีพนักงานประสบภัยพิบัติ
พนักงานปฏิบัติการมียูนิฟอร์ม
Service Charge สำหรับพนักงานบริษัท Food & Beverage
รางวัลอายุงานครบ 5 ปี 10 ปี 15 ปี และ 20 ปี
การตรวจสุขภาพประจำปี
ห้องพยาบาล
ของเยี่ยมไข้กรณีเจ็บป่วย
เงินกู้เพื่อที่อยู่อาศัย
ส่วนลดพิเศษร้านอาหาร Food Court
การซื้อสินค้าอุปโภค - บริโภคราคาถูกประจำเดือน
สมาชิกชมรมต่างๆ
สังสรรค์ประจำปี งานกีฬาสี
ฯลฯ
ประกาศนี้ปิดรับสมัครเรียบร้อยแล้ว!
ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้
--- ไม่มีประกาศ --- |