×
×
×
×
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 20.01.2019 | Viewers 1,141
Salary :
เงินเดือน
N/A (THB)
Types of employees :
ประเภทงาน
Full-time
เต็มเวลา
Area :
ปฎิบัติงานที่จังหวัด

Pattaya
พัทยา

Education :
การศึกษา
No specific
ไม่จำกัดวุฒิ
Experience :
ประสบการณ์การทำงาน
7 Year (ปี)
Gender :
เพศ
Male/Female
ชาย/หญิง
Age :
อายุ
Non-Specific
ไม่จำกัดอายุ
Unit :
จำนวนรับ
1 อัตรา
New Graduated :
นักศึกษาจบใหม่
No
ไม่รับพิจารณา
Foreigner :
ชาวต่างชาติ
No
ไม่รับพิจารณา
Disabled :
ผู้พิการ
No
ไม่รับพิจารณา
Job Qualifications
ข้อกำหนด
- 7+ years experience with relevant experience in hotel industry.

- Good verbal communication and interpersonal skills.

- Able to maintain a sustained level of concentration in a high pressured environment.

- Ability to focus attention on guest needs, remaining calm and courteous at all times
Job Details
รายละเอียดงาน
- Consistently offer professional, friendly and proactive guest service while supporting fellow Colleagues.

- Ensure the consistency in the preparation of all food items for a la carte and/or buffet menus according to hotel recipes and standards.

- Ensure all kitchen Colleagues are aware of standards and expectations

- Liaise daily with F&B Service team / Kitchen team to keep open lines of communication regarding guest feedback

- Supervise and support main kitchen team during the absence of Executive Chef / Head of Culinary

- Continually strive to improve food preparation and presentations

- Maintain proper rotation of product in all refrigerators to minimize wastage/spoilage

- Have full knowledge of all menu items, daily features and promotions

- Ensure the cleanliness and maintenance of all work areas, utensils, and equipment

- Follow kitchen policies, procedures and service standards

- Follow all safety and sanitation policies when handling food and beverage

- Other duties as assigned
Welfare
สวัสดิการ
Remunerations and Benefits:

- Attractive Base Salary
- Floating Service Charge with Min. Guarantee of THB 4,000 for Permanent Staff
- Floating Service Charge with Min. Guarantee of THB 2,000a for Contract Staff
- 7 Days Off / Month for Permanent Staff
- 6 Days Off / Month for Contract Staff
- Minimum 9 Days Vacation and 14 Public Holidays / Year for Permanent Staff
- Social Security
- 2 Duty Meals / Day
- Uniform with Laundry Provided
ประกาศนี้ปิดรับสมัครเรียบร้อยแล้ว!
ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้
14.02.2019
Food and Beverage Services Manager
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A
register
14.02.2019
Human Resources and Administration Executive
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A
register
14.02.2019
Guest Experience Host
จำนวน 2 อัตรา | เงินเดือน N/A
register
14.02.2019
Housekeeping Attendant
จำนวน 2 อัตรา | เงินเดือน N/A
register