รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 20.11.2017 | Viewers 2,179
Salary : เงินเดือน |
N/A (THB) |
Types of employees : ประเภทงาน |
Full-time เต็มเวลา |
Area : ปฎิบัติงานที่จังหวัด |
Bangkok
|
Education : การศึกษา |
Bachelor's Degree ปริญญาตรี |
Experience : ประสบการณ์การทำงาน |
3 Year (ปี) |
Gender : เพศ |
Male/Female ชาย/หญิง |
Age : อายุ |
Non-Specific ไม่จำกัดอายุ |
Unit : จำนวนรับ |
1 อัตรา |
New Graduated : นักศึกษาจบใหม่ |
No ไม่รับพิจารณา |
Foreigner : ชาวต่างชาติ |
No ไม่รับพิจารณา |
Disabled : ผู้พิการ |
No ไม่รับพิจารณา |
Night shift : ตำแหน่งงานกะดึก |
No ไม่ใช่ |
Job Qualifications
ข้อกำหนด
1. Bachelor Degree in Accounting
2. At least 3 yesrs' experience in Cost Control
2. At least 3 yesrs' experience in Cost Control
Job Details
รายละเอียดงาน
Job Summary:
1.To supervise Cost Control, Receiving, Storeroom.
2.To approved purchase requisition of Food, Beverage and General Supplies.
3.To check and approve Daily Receive of Food and Beverage Purchase.
4.Prepare food/beverage recipe and menu costing.
5.Attend & report Yield Test, Portion Control Check, Buffet Test and other spot check according to policy and SLIM audit.
6.Participate in Operating Equipment Inventory Physical Count.
7.Reconciliation of Food Cost.
8.Allocation of Food Cost by Outlets.
9.Prepare monthly Cost Control report.
10.To make sure that the policy as contained in the - Food Safety Management System- (FSMS) is strictly adhered.
11.As member of SFSMS Committee to provide information, policy & procedure to staff concern.
12.To create selling key POS in Infrasys system.
13.To run CheckEAM month end closing
14.Carries out other special project/tasks assigned by supervisors.
1.To supervise Cost Control, Receiving, Storeroom.
2.To approved purchase requisition of Food, Beverage and General Supplies.
3.To check and approve Daily Receive of Food and Beverage Purchase.
4.Prepare food/beverage recipe and menu costing.
5.Attend & report Yield Test, Portion Control Check, Buffet Test and other spot check according to policy and SLIM audit.
6.Participate in Operating Equipment Inventory Physical Count.
7.Reconciliation of Food Cost.
8.Allocation of Food Cost by Outlets.
9.Prepare monthly Cost Control report.
10.To make sure that the policy as contained in the - Food Safety Management System- (FSMS) is strictly adhered.
11.As member of SFSMS Committee to provide information, policy & procedure to staff concern.
12.To create selling key POS in Infrasys system.
13.To run CheckEAM month end closing
14.Carries out other special project/tasks assigned by supervisors.
ประกาศนี้ปิดรับสมัครเรียบร้อยแล้ว!
ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้
--- ไม่มีประกาศ --- |