รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 25.04.2024 | Viewers 1,167
Salary : เงินเดือน |
N/A (THB) |
Types of employees : ประเภทงาน |
Full-time เต็มเวลา |
Area : ปฎิบัติงานที่จังหวัด |
Bangkok
|
Education : การศึกษา |
No specific ไม่จำกัดวุฒิ |
Experience : ประสบการณ์การทำงาน |
1 Year (ปี) |
Gender : เพศ |
Male/Female ชาย/หญิง |
Age : อายุ |
Not over 30 years old อายุไม่เกิน 30 ปี |
Unit : จำนวนรับ |
1 อัตรา |
New Graduated : นักศึกษาจบใหม่ |
No ไม่รับพิจารณา |
Foreigner : ชาวต่างชาติ |
No ไม่รับพิจารณา |
Disabled : ผู้พิการ |
No ไม่รับพิจารณา |
Night shift : ตำแหน่งงานกะดึก |
No ไม่ใช่ |
Job Qualifications
ข้อกำหนด
- Thai Nationality, Age not over 30 years old
- Can communicate in English
- Diploma or Bachelor- s Degree in related fields
- Experience in Hotel operation or restaurant would be an advantage
- Pleasant personality, strong people skills
- Can communicate in English
- Diploma or Bachelor- s Degree in related fields
- Experience in Hotel operation or restaurant would be an advantage
- Pleasant personality, strong people skills
Job Details
รายละเอียดงาน
- To be familiar with all food items on the outlet menu.
- To prepare food products according to the standard required.
- To follow standard recipes and minimise waste to help ensure that the outlet- s food cost is in line with budget.
- To be flexible wherever possible in meeting special requests from guests for specific food preparation methods and ingredients.
- To follow presentation guidelines as established by the Chef de Partie, Sous Chef or Chef de Cuisine.
- To maintain the assigned station / section in a clean and orderly manner at all times.
- To work in a supportive and flexible manner with other associates and other departments, in a spirit of - We work through Teams- .
- To be up to date with the availability of seasonal and new products on the market.
- To treat all operating equipment and supplies carefully to minimise damage and reduce wastage.
- To report for duty punctually wearing the correct uniform and name tag.
- To maintain a high standard of personal appearance and hygiene and adhere to the hotel and department grooming standards.
- To prepare food products according to the standard required.
- To follow standard recipes and minimise waste to help ensure that the outlet- s food cost is in line with budget.
- To be flexible wherever possible in meeting special requests from guests for specific food preparation methods and ingredients.
- To follow presentation guidelines as established by the Chef de Partie, Sous Chef or Chef de Cuisine.
- To maintain the assigned station / section in a clean and orderly manner at all times.
- To work in a supportive and flexible manner with other associates and other departments, in a spirit of - We work through Teams- .
- To be up to date with the availability of seasonal and new products on the market.
- To treat all operating equipment and supplies carefully to minimise damage and reduce wastage.
- To report for duty punctually wearing the correct uniform and name tag.
- To maintain a high standard of personal appearance and hygiene and adhere to the hotel and department grooming standards.
Welfare
สวัสดิการ
- Service Charges
- Social Security
- Group Insurance
- Meal
- Uniforms
- Provident Fund, etc.
All excellent remuneration and benefit with high service charge will be offered to the successful candidate.
- Social Security
- Group Insurance
- Meal
- Uniforms
- Provident Fund, etc.
All excellent remuneration and benefit with high service charge will be offered to the successful candidate.
Contact
ข้อมูลติดต่อ
Thanchanok Norerut (Human Resources Officer)
494 Ploenchit Road, Lumpini, Pathumwan, Bangkok 10330
เว็บไซต์ : bangkok.grand.hyatt.com
อีเมล์ :
เบอร์โทรศัพท์ :
494 Ploenchit Road, Lumpini, Pathumwan, Bangkok 10330
เว็บไซต์ : bangkok.grand.hyatt.com
อีเมล์ :
เบอร์โทรศัพท์ :
ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้
25.04.2024 |
Chef de Cuisine - Banquet จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
25.04.2024 |
Commis - Thai จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
27.03.2024 |
Guest Service Officer - Front Office จำนวน 2 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
27.03.2024 |
Bartender - Outlet and Bar จำนวน 2 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
27.03.2024 |
Waiter / Waitress - Restaurant จำนวน 8 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
27.03.2024 |
Demi Chef - Bakery Kitchen จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
27.03.2024 |
Demi Chef - All Day Dining จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
27.03.2024 |
GSO - Executive Floor จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
27.03.2024 |
Barista - Bakery Shop จำนวน 3 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
27.03.2024 |
Sous Chef - Pastry จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
27.03.2024 |
Restaurant & Bar Assistant Manager จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
27.03.2024 |
Chef de Partie - Western จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
27.03.2024 |
Commis - Western (Temp.) จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
27.03.2024 |
Guest Service Officer - Operator จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
27.03.2024 |
Technician (ช่างเทคนิค) จำนวน 2 อัตรา | เงินเดือน N/A |