รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 01.03.2017 | Viewers 379
Salary : เงินเดือน |
N/A (THB) |
Types of employees : ประเภทงาน |
Full-time เต็มเวลา |
Area : ปฎิบัติงานที่จังหวัด |
Bangkok
|
Education : การศึกษา |
Bachelor's Degree ปริญญาตรี |
Experience : ประสบการณ์การทำงาน |
7 Year (ปี) |
Gender : เพศ |
Male/Female ชาย/หญิง |
Age : อายุ |
Non-Specific ไม่จำกัดอายุ |
Unit : จำนวนรับ |
1 อัตรา |
New Graduated : นักศึกษาจบใหม่ |
No ไม่รับพิจารณา |
Foreigner : ชาวต่างชาติ |
No ไม่รับพิจารณา |
Disabled : ผู้พิการ |
No ไม่รับพิจารณา |
Night shift : ตำแหน่งงานกะดึก |
No ไม่ใช่ |
Job Qualifications
ข้อกำหนด
Qualifications
- At least vocational certificate in culinary and with preference of Bachelor Degree in culinary field
- Past Teaching experience in a Culinary School will be an advantage at least 4-5 years
- Good in inter-personality and creative skill
- English Communication skill and Micros system
- Hospitable and service-minded
- Positive team leader with a flexible schedule
- Able to travel upcountry and abroad
- Good personality and a team player
- At least vocational certificate in culinary and with preference of Bachelor Degree in culinary field
- Past Teaching experience in a Culinary School will be an advantage at least 4-5 years
- Good in inter-personality and creative skill
- English Communication skill and Micros system
- Hospitable and service-minded
- Positive team leader with a flexible schedule
- Able to travel upcountry and abroad
- Good personality and a team player
Job Details
รายละเอียดงาน
Key Responsibility
- Good Knowledge of the foundation of Thai food
- Producing high quality plates both design and taste wise
- Preparing and presenting lectures and developing course outlines and curricula
- Evaluating Chef Instructor for each of Branch progress and facilitating KPI achievement
- Providing ongoing support, guidance, and advice to staff
- Participating in curriculum and program reviews and liaising with relevant industry sectors
- Responsibilities also include evaluation, maintenance and supervision of the classroom/kitchen, administering written and practical tests, and creating a positive learning environment
- Good Knowledge of the foundation of Thai food
- Producing high quality plates both design and taste wise
- Preparing and presenting lectures and developing course outlines and curricula
- Evaluating Chef Instructor for each of Branch progress and facilitating KPI achievement
- Providing ongoing support, guidance, and advice to staff
- Participating in curriculum and program reviews and liaising with relevant industry sectors
- Responsibilities also include evaluation, maintenance and supervision of the classroom/kitchen, administering written and practical tests, and creating a positive learning environment
Welfare
สวัสดิการ
ส่งข้อมูล Resume มาที่
คุณประนัชฐา ยืนยง (เจ้าหน้าที่สรรหา)
[email protected]
หรือติดต่อ 081-558-1369 / 02-365-6056
คุณประนัชฐา ยืนยง (เจ้าหน้าที่สรรหา)
[email protected]
หรือติดต่อ 081-558-1369 / 02-365-6056
ประกาศนี้ปิดรับสมัครเรียบร้อยแล้ว!
ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้
--- ไม่มีประกาศ --- |