×
×
×
×
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 30.07.2019 | Viewers 1,989
Salary :
เงินเดือน
N/A (THB)
Types of employees :
ประเภทงาน
Full-time
เต็มเวลา
Area :
ปฎิบัติงานที่จังหวัด

Bangkok
กรุงเทพ [เขตบางรัก]

Education :
การศึกษา
No specific
ไม่จำกัดวุฒิ
Experience :
ประสบการณ์การทำงาน
6 Year (ปี)
Gender :
เพศ
Male/Female
ชาย/หญิง
Age :
อายุ
Not over 40 years old
อายุไม่เกิน 40 ปี
Unit :
จำนวนรับ
1 อัตรา
New Graduated :
นักศึกษาจบใหม่
No
ไม่รับพิจารณา
Foreigner :
ชาวต่างชาติ
No
ไม่รับพิจารณา
Disabled :
ผู้พิการ
No
ไม่รับพิจารณา
Night shift :
ตำแหน่งงานกะดึก
No
ไม่ใช่
Job Qualifications
ข้อกำหนด
- Male/Female, age 30-40 years old (Thai nationality only).
- Bachelor- s Degree in Culinary Arts and Restaurant Management or any related field.
- 6+ Years experience in both Thai and Western kitchens.
- 4+ Years in team management or kitchen operation.
- Educated or certified in Culinary or Hotel Management will be given a special consideration.
Job Details
รายละเอียดงาน
- Monitors food service throughout the property, on a daily basis during the peak hours, breakfast, lunch and dinner inclusive of all Banqueting functions.
- Controls and measures the Course Training, throughout the department.
- Controls productivity of manpower in each shift
- Ensures the efficient function in the kitchen
- Controls standards of cleanliness of all back of house areas along with the Restaurant Manager
- Control and assist with the running of major banqueting functions.
- Join the daily Outlet Managers briefing
- Highlight standards of production, presentation, hygiene, and other issues which had been observed during
operational hours in the kitchen and buffet line
- Work alongside the Restaurant Manager in the development of all promotions in terms of food production,
collateral & running of promotion.
- Work with the Restaurant Manager in the planning of the yearly F&B calendar.
- Work with the Restaurant Manager in coordinating the necessary maintenance of all areas of kitchen.
- Work with Restaurant Manager & the Accounts team in the safe handling of all equipment to be stored & all
equipment which needs to be - sold off- or dispensed off.
- To monitor all kitchen personal for the safe storage of all operating equipment in the back of the house.
- Plan and manage Operating Costs (kitchens) including utilities (water/gas)
ประกาศนี้ปิดรับสมัครเรียบร้อยแล้ว!

ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้
--- ไม่มีประกาศ ---
บริษัทใช้คุกกี้เพื่อเพิ่มประสบการณ์และความพึงพอใจในการใช้งานเว็บไซต์ ให้สามารถเข้าถึงง่าย สะดวกในการใช้งาน และมีประสิทธิภาพยิ่งขึ้น การกด “ยอมรับ” ถือว่าท่านได้อนุญาตให้เราใช้คุกกี้ ตามนโยบายคุกกี้ของบริษัท อ่านเพิ่มเติม ยินยอม ปิด