รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 15.03.2017 | Viewers 311
Salary : เงินเดือน |
10,001 - 15,000 (THB) |
Types of employees : ประเภทงาน |
Full-time เต็มเวลา |
Area : ปฎิบัติงานที่จังหวัด |
Bangkok
|
Education : การศึกษา |
Vocational Certificate ปวช |
Experience : ประสบการณ์การทำงาน |
3 Year (ปี) |
Gender : เพศ |
Male/Female ชาย/หญิง |
Age : อายุ |
Not over 35 years old อายุไม่เกิน 35 ปี |
Unit : จำนวนรับ |
1 อัตรา |
New Graduated : นักศึกษาจบใหม่ |
No ไม่รับพิจารณา |
Foreigner : ชาวต่างชาติ |
No ไม่รับพิจารณา |
Disabled : ผู้พิการ |
No ไม่รับพิจารณา |
Night shift : ตำแหน่งงานกะดึก |
No ไม่ใช่ |
Job Details
รายละเอียดงาน
1. To follow the standard food production.
2. To follow the briefing.
3. Set up the food for restaurants buffet.
4. To inform the Chef de partie for not available item.
5. Do mise-en place in daily basis requirement.
6. Do food production in his outlet according to volume of business.
7. Cutting vegetable, meats and fish for the menu.
8. Cooking vegetables, meat and fish for the menu
9. To make sauce, dressing and soups.
10. To prepare buffet set up.
11. To check and control the kitchen equipment and utensils
12. To consistently monitor all area cleanliness.
13. Do checking the method of preparation sizes of portion and food garnish.
2. To follow the briefing.
3. Set up the food for restaurants buffet.
4. To inform the Chef de partie for not available item.
5. Do mise-en place in daily basis requirement.
6. Do food production in his outlet according to volume of business.
7. Cutting vegetable, meats and fish for the menu.
8. Cooking vegetables, meat and fish for the menu
9. To make sauce, dressing and soups.
10. To prepare buffet set up.
11. To check and control the kitchen equipment and utensils
12. To consistently monitor all area cleanliness.
13. Do checking the method of preparation sizes of portion and food garnish.
ประกาศนี้ปิดรับสมัครเรียบร้อยแล้ว!
ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้
--- ไม่มีประกาศ --- |