×
×
×
×
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 07.11.2017 | Viewers 1,036
Salary :
เงินเดือน
10,001 - 15,000 (THB)
Types of employees :
ประเภทงาน
Full-time
เต็มเวลา
Area :
ปฎิบัติงานที่จังหวัด

Bangkok
กรุงเทพ [สุขุมวิท]

Education :
การศึกษา
No specific
ไม่จำกัดวุฒิ
Experience :
ประสบการณ์การทำงาน
3 Year (ปี)
Gender :
เพศ
Male/Female
ชาย/หญิง
Age :
อายุ
Not over 30 years old
อายุไม่เกิน 30 ปี
Unit :
จำนวนรับ
1 อัตรา
New Graduated :
นักศึกษาจบใหม่
No
ไม่รับพิจารณา
Foreigner :
ชาวต่างชาติ
No
ไม่รับพิจารณา
Disabled :
ผู้พิการ
No
ไม่รับพิจารณา
Night shift :
ตำแหน่งงานกะดึก
No
ไม่ใช่
Job Qualifications
ข้อกำหนด
- Female or Male, age 25-30 years old.
- Minimum 3 years experience in Restaurant & Banquet
- Minimum 1 year experience as supervisor or team leader
- Minimum 1 year experience as department or team trainer
- More experience in restaurant will be an advantage
- Good command in English
- Able to train staff on the service standard and service sequences
- Up selling skill
- Able to work under shift rotation
- Able to work over time sometimes
- Strong leadership & Good team player

Job Details
รายละเอียดงาน
-Convey a sense of urgency that events are executed in a timely manner.

-Take initiative and act professionally to ensure tasks are completed.

-Exhibit and encourage high performance standards for self and others

-Able to develop and maintain excellent credibility with coworkers and subordinates by demonstrating complete consistency between words and actions, in all aspects of behavior.

-Effectively identify & anticipate guest needs & handle challenging situations with guests

-Positively influence coworkers to accept & execute changes immediately and effectively.

-Regularly keep manager up-to-date on relevant activities

-Maintain a high level of output and quality.

-Take action to ensure overall success of department.

-Maintain an organized system to ensure that processes are getting completed on time

-Inspect function floors before, during and after functions to ensure all standards are followed

-Train B&F Talents in the department on relevant skills needed for the operation

-Maintain equipment and stock par level. Purchase equipment when required, with management authorization.

-To follow the procedures, policies and techniques of service.

-To have full understanding of the menu preparations to ensure good salesmanship.

-To be courteous and friendly to guests and colleagues.

-To present menu to guests and take beverage and food order if necessary.

-To recommend menu items and beverage if necessary.

-To understand the coordination between the kitchen and the restaurant.

-To assist guests with chairs when arriving and leaving.

-To clear soiled items to the washing area.

-To reset table as soon as guests leave.

-To replenish clean items to their respective areas.

-To remove soiled linen and place them in appropriate area.

-Personally ensure compliance with all relevant Workplace Health & Safety and Occupational Health & Safety legislation, and related - Brand- and Starwood Policies.

-To promote the hotels- loyalty programs

-To drive and achieve business goals set for the department and take personal responsibility

-To take personal responsibility for the hotel assets and costs, understanding that all items have a value

-Uphold the Starwood Cares culture by demonstrating the Star Service Standards at all times to guests and fellow associates. We NEVER say - No- to any guest without providing an appropriate alternative at all times!

-Understand the responsibilities of the other stations and departments (kitchen, stewards, bar, hostess) and co-operate with them. Remember, you are part of a team, so take pride in your team- s performance.

-To have understanding of the basic function setup styles be able to set them up independently

-To attend daily briefings and follow the given directions

-To complete all side duties assigned by the Assistant Manager and Manager.
Welfare
สวัสดิการ
- Service Charge
- Meal Allowance (2 meals / day)
- Weekly Day Off (2 days / week)
- Public Holiday
- Annual Leave (vacation)
- Uniform & Laundry
- Social Security
- Group Health Insurance
- Provident Fund
- Training for Skill Development
- Annual Bonus
- Annual Health Check up
ประกาศนี้ปิดรับสมัครเรียบร้อยแล้ว!

ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้
23.04.2024
นักศึกษาฝึกงาน - Reservation
จำนวน 3 อัตรา | เงินเดือน N/A
register
23.04.2024
นักศึกษาฝึกงานบัญชี
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A
register
23.04.2024
นักศึกษาฝึกงานแผนกแม่บ้าน (Housekeeping)
จำนวน 2 อัตรา | เงินเดือน N/A
register
23.04.2024
นักศึกษาฝึกงานHR (ฝ่ายบุคคล)
จำนวน 2 อัตรา | เงินเดือน N/A
register
23.04.2024
Bartender
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A
register
23.04.2024
Food & Beverage Manager
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A
register
23.04.2024
Asst. Learning & Development Manager/Learning & Development Manager [ผู้จัดการแผนกฝึกอบรม]
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 30,001 - 40,000
register
23.04.2024
Event Sales Coordinator
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A
register
23.04.2024
นักศึกษาฝึกงาน Operator
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A
register
23.04.2024
นักศึกษาฝึกงานแผนก Front Office
จำนวน 2 อัตรา | เงินเดือน N/A
register
23.04.2024
นักศึกษาฝึกงานแผนกครัว
จำนวน 3 อัตรา | เงินเดือน N/A
register
23.04.2024
Telephone Operator (พนักงานรับโทรศัพท์)
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A
register
23.04.2024
Front Desk Talent (Guest Service Agent)
จำนวน 2 อัตรา | เงินเดือน N/A
register
23.04.2024
Telephone Operator (พนักงานรับโทรศัพท์)
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A
register
23.04.2024
Duty Manager
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A
register
23.04.2024
นักศึกษาฝึกงานโรงแรม
จำนวน หลายอัตรา อัตรา | เงินเดือน N/A
register
19.04.2024
Head Bartender (หัวหน้าบาร์เทนเดอร์)
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 10,001 - 15,000
register
บริษัทใช้คุกกี้เพื่อเพิ่มประสบการณ์และความพึงพอใจในการใช้งานเว็บไซต์ ให้สามารถเข้าถึงง่าย สะดวกในการใช้งาน และมีประสิทธิภาพยิ่งขึ้น การกด “ยอมรับ” ถือว่าท่านได้อนุญาตให้เราใช้คุกกี้ ตามนโยบายคุกกี้ของบริษัท อ่านเพิ่มเติม ยินยอม ปิด