รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 07.05.2017 | Viewers 346
Salary : เงินเดือน |
N/A (THB) |
Types of employees : ประเภทงาน |
Full-time เต็มเวลา |
Area : ปฎิบัติงานที่จังหวัด |
Bangkok
|
Education : การศึกษา |
Bachelor's Degree ปริญญาตรี |
Experience : ประสบการณ์การทำงาน |
3 Year (ปี) |
Gender : เพศ |
Male/Female ชาย/หญิง |
Age : อายุ |
Non-Specific ไม่จำกัดอายุ |
Unit : จำนวนรับ |
1 อัตรา |
New Graduated : นักศึกษาจบใหม่ |
No ไม่รับพิจารณา |
Foreigner : ชาวต่างชาติ |
No ไม่รับพิจารณา |
Disabled : ผู้พิการ |
No ไม่รับพิจารณา |
Night shift : ตำแหน่งงานกะดึก |
No ไม่ใช่ |
Job Qualifications
ข้อกำหนด
Minimum experience required : 3 to 5 years Education level : A level Areas of study : Cooking Languages essential : Thai (Primary tongue)
English (Primary tongue)
English (Primary tongue)
Job Details
รายละเอียดงาน
Under the guidance and supervision of the Executive Chef and Executive Sous-Chef within the limits of established policies, procedures and Food & Beverage recipes, oversee and direct all aspects of Kitchen operation Banquet kitchen 7th floor & Inspired meeting kitchen 3rd floor and assist other kitchens to run their section efficiently.
RESPONSIBILITIES
- Supervise the function of all kitchen employees, facilities and costs, hence contributes to maximizing the overall Food & Beverage department profit.
- Control and analyze on a on-going basis the following:
- Quality levels of production and presentation.
- Guest satisfaction.
- Operating food cost.
- Cleanliness, sanitation, hygiene.
RESPONSIBILITIES
- Supervise the function of all kitchen employees, facilities and costs, hence contributes to maximizing the overall Food & Beverage department profit.
- Control and analyze on a on-going basis the following:
- Quality levels of production and presentation.
- Guest satisfaction.
- Operating food cost.
- Cleanliness, sanitation, hygiene.
ประกาศนี้ปิดรับสมัครเรียบร้อยแล้ว!
ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้
--- ไม่มีประกาศ --- |