รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 21.10.2017 | Viewers 1,024
Salary : เงินเดือน |
15,001 - 20,000 (THB) |
Types of employees : ประเภทงาน |
Full-time เต็มเวลา |
Area : ปฎิบัติงานที่จังหวัด |
Chiang Mai
|
Education : การศึกษา |
Bachelor's Degree ปริญญาตรี |
Experience : ประสบการณ์การทำงาน |
5 Year (ปี) |
Gender : เพศ |
Male/Female ชาย/หญิง |
Age : อายุ |
Non-Specific ไม่จำกัดอายุ |
Unit : จำนวนรับ |
1 อัตรา |
New Graduated : นักศึกษาจบใหม่ |
No ไม่รับพิจารณา |
Foreigner : ชาวต่างชาติ |
No ไม่รับพิจารณา |
Disabled : ผู้พิการ |
No ไม่รับพิจารณา |
Night shift : ตำแหน่งงานกะดึก |
No ไม่ใช่ |
Job Qualifications
ข้อกำหนด
- Experience Minimum 5 years .
- Good inter-personal relationship.
- Fit and healthy.
- Minimum 30 years old.
- Good inter-personal relationship.
- Fit and healthy.
- Minimum 30 years old.
Job Details
รายละเอียดงาน
1 Responsible for staff scheduling and payroll cost to ensure adequate coverage according to established practices and maximize on labor potential; Plans work assignments based on room occupancy forecast, Event orders group meal arrangements and VIP list. Adjust schedules to meet emergencies, coordinates with other managers regarding emergency staffing.
2 Maintains proper records of Sales, guest complaints, solutions and all concerns pertaining to personnel or equipment in appropriate logbooks for reference.
3 Maintains established par stock for operating supplies to ensure smooth operation.
4 Make frequent suggestions to Management in reference to improvement of general operation, F&B promotions, cost control and profitability.
5 Establishes control procedures for reconciliation of Cashiering before and after service.
6 Perform other duties and handle projects as assigned by Food and Beverage Manager
2 Maintains proper records of Sales, guest complaints, solutions and all concerns pertaining to personnel or equipment in appropriate logbooks for reference.
3 Maintains established par stock for operating supplies to ensure smooth operation.
4 Make frequent suggestions to Management in reference to improvement of general operation, F&B promotions, cost control and profitability.
5 Establishes control procedures for reconciliation of Cashiering before and after service.
6 Perform other duties and handle projects as assigned by Food and Beverage Manager
Welfare
สวัสดิการ
- Service Charge Guarantee 3,000 Thb.
- Social Security Insurance
- Food 2 Meals / day
- Laundry
- Uniform
- Training
- Team Building
- Annual Staff party
- Monthly Staff Birthday party
- Social Security Insurance
- Food 2 Meals / day
- Laundry
- Uniform
- Training
- Team Building
- Annual Staff party
- Monthly Staff Birthday party
ประกาศนี้ปิดรับสมัครเรียบร้อยแล้ว!
ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้
--- ไม่มีประกาศ --- |