×
×
×
×
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 21.10.2017 | Viewers 576
Salary :
เงินเดือน
10,001 - 15,000 (THB)
Types of employees :
ประเภทงาน
Full-time
เต็มเวลา
Area :
ปฎิบัติงานที่จังหวัด

Chiang Mai
เชียงใหม่

Education :
การศึกษา
No specific
ไม่จำกัดวุฒิ
Experience :
ประสบการณ์การทำงาน
3 Year (ปี)
Gender :
เพศ
Male/Female
ชาย/หญิง
Age :
อายุ
Non-Specific
ไม่จำกัดอายุ
Unit :
จำนวนรับ
1 อัตรา
New Graduated :
นักศึกษาจบใหม่
No
ไม่รับพิจารณา
Foreigner :
ชาวต่างชาติ
No
ไม่รับพิจารณา
Disabled :
ผู้พิการ
No
ไม่รับพิจารณา
Night shift :
ตำแหน่งงานกะดึก
No
ไม่ใช่
Job Qualifications
ข้อกำหนด
- Experience Minimum 3 years .
- Good inter-personal relationship.
- Fit and healthy.
- Minimum 25 years old.
Job Details
รายละเอียดงาน
1 Briefs personnel on preparations, service and content of menu items. Coordinates with kitchen on daily or monthly specials and promotions.

2 Performs duties common to all chief station or waiters/waitress and other duties as may be assigned.

3 Ensures that all Outlet Personnel adhere to proper control procedures and comply with all liquor laws and regulations by spot-checking daily.

4 To assist implementation of service standards and procedures and to ensure that they are achieved and followed by proper training, supervision and control.

5 To work closely with the Chef de parties in charge of the Kitchen on quality of food.

6 To submit all pertinent information to the F&B Manager for the - F&B Managers Monthly Report- .

7 To continuously create and develop ideas/actions in order to improve the Performance Monitor Program.

8 Monitors daily the flow of service in the Outlet and corrects all abnormalities.

9 To minimize guest complaints, but if they should occur, to take remedial action immediately.

10 To ensure that all guests are greeted and seated courteously without delay at a properly set and clean table.

11 To ensure that all guests are served promptly.

12 Serves or assists service as required to ensure the service standard is met.

13 To check on the mis -en-place daily.

14 Assists in the building of an efficient team of employees by taking an active interest in their welfare, safety and development

15 To motivate, educate and develop staff on a continuous basis to achieve an overall maximum of efficiency and confidence

16 To stress the importance of personal cleanliness, grooming and that the staffs do not deviate from the prescribed uniform and grooming standard

17 Develops solid working relationships with all operating departments in order to achieve maximum guest satisfaction and quality standard.

18 Ensures attractiveness of all food displays and beverages by checking that cleanliness, colors, eye appeal and orderliness standards are all met.

19 The cleanliness, tidiness and orderliness of the Outlet is of utmost importance, Thus, a checklist system has to be kept which will ensure all areas are inspected and faults corrected soonest possible, i.e. lighting, in door plants, walls, cushions, tables and stations. Furthermore, chinaware, glassware, silverware and napkins have to be checked constantly to maintain the standard required.

20 Maintains a safe and hygienic work environment and checks daily that all Outlet areas and staff comply with same.

21 To co-ordinate with the Steward and bar service for the back up services.

22 Keeps up to date with trends and competitor- s activities and performance.

23 Maintains inventory of equipment and control systems.

Welfare
สวัสดิการ
- Service Charge Guarantee 3,000 Thb.
- Social Security Insurance
- Food 2 Meals / day
- Laundry
- Uniform
- Training
- Team Building
- Annual Staff party
- Monthly Staff Birthday party
ประกาศนี้ปิดรับสมัครเรียบร้อยแล้ว!

ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้
--- ไม่มีประกาศ ---
บริษัทใช้คุกกี้เพื่อเพิ่มประสบการณ์และความพึงพอใจในการใช้งานเว็บไซต์ ให้สามารถเข้าถึงง่าย สะดวกในการใช้งาน และมีประสิทธิภาพยิ่งขึ้น การกด “ยอมรับ” ถือว่าท่านได้อนุญาตให้เราใช้คุกกี้ ตามนโยบายคุกกี้ของบริษัท อ่านเพิ่มเติม ยินยอม ปิด