รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 16.01.2018 | Viewers 960
Salary : เงินเดือน |
0 - 10,000 (THB) |
Types of employees : ประเภทงาน |
Full-time เต็มเวลา |
Area : ปฎิบัติงานที่จังหวัด |
Chiang Mai
|
Education : การศึกษา |
No specific ไม่จำกัดวุฒิ |
Experience : ประสบการณ์การทำงาน |
1 Year (ปี) |
Gender : เพศ |
Male/Female ชาย/หญิง |
Age : อายุ |
Non-Specific ไม่จำกัดอายุ |
Unit : จำนวนรับ |
4 อัตรา |
New Graduated : นักศึกษาจบใหม่ |
No ไม่รับพิจารณา |
Foreigner : ชาวต่างชาติ |
No ไม่รับพิจารณา |
Disabled : ผู้พิการ |
No ไม่รับพิจารณา |
Night shift : ตำแหน่งงานกะดึก |
No ไม่ใช่ |
Job Qualifications
ข้อกำหนด
- Experience Minimum 1 years .
- Good inter-personal relationship.
- Fit and healthy.
- Minimum 25 years old.
- Good inter-personal relationship.
- Fit and healthy.
- Minimum 25 years old.
Job Details
รายละเอียดงาน
1. Keep the respective kitchen utensils and equipment clean at all times under the direct supervision of respective section head or supervisor
2. Check and setup pot washing area
3. Distribute all clean equipment to assigned area or shelve
4. Wash pots and pans and place them upside down
5. Collect and deliver garbage from all food and beverage sections
6. Clean tank, mob and equipment used, hourly
7. Cleaning kitchen floor area, walk-in refrigerators in connection with the respective section head in charge or supervisor
8. Keep dish washing area clean and tidy
9. Dish washing machine in clean functional state, reporting apparent defect to supervisor immediately
10. Reduces, control and keep all breakage documented and submits after shift to supervisor
11. Carry out any alternative duties as may assigned by Sous-Chef or Executive Chef
12. Assist by setting up buffets at any location and the clearance
2. Check and setup pot washing area
3. Distribute all clean equipment to assigned area or shelve
4. Wash pots and pans and place them upside down
5. Collect and deliver garbage from all food and beverage sections
6. Clean tank, mob and equipment used, hourly
7. Cleaning kitchen floor area, walk-in refrigerators in connection with the respective section head in charge or supervisor
8. Keep dish washing area clean and tidy
9. Dish washing machine in clean functional state, reporting apparent defect to supervisor immediately
10. Reduces, control and keep all breakage documented and submits after shift to supervisor
11. Carry out any alternative duties as may assigned by Sous-Chef or Executive Chef
12. Assist by setting up buffets at any location and the clearance
Welfare
สวัสดิการ
- Service Charge Guarantee 3,000 Thb.
- Social Security Insurance
- Food 2 Meals / day
- Laundry
- Uniform
- Training
- Team Building
- Annual Staff party
- Monthly Staff Birthday party
- Social Security Insurance
- Food 2 Meals / day
- Laundry
- Uniform
- Training
- Team Building
- Annual Staff party
- Monthly Staff Birthday party
ประกาศนี้ปิดรับสมัครเรียบร้อยแล้ว!
ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้
--- ไม่มีประกาศ --- |