×
×
×
×
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 23.06.2017 | Viewers 391
Salary :
เงินเดือน
N/A (THB)
Types of employees :
ประเภทงาน
Full-time
เต็มเวลา
Area :
ปฎิบัติงานที่จังหวัด

Bangkok
กรุงเทพ [เขตจตุจักร]

Education :
การศึกษา
Bachelor's Degree
ปริญญาตรี
Experience :
ประสบการณ์การทำงาน
3 Year (ปี)
Gender :
เพศ
Male/Female
ชาย/หญิง
Age :
อายุ
Not over 40 years old
อายุไม่เกิน 40 ปี
Unit :
จำนวนรับ
1 อัตรา
New Graduated :
นักศึกษาจบใหม่
No
ไม่รับพิจารณา
Foreigner :
ชาวต่างชาติ
No
ไม่รับพิจารณา
Disabled :
ผู้พิการ
No
ไม่รับพิจารณา
Night shift :
ตำแหน่งงานกะดึก
No
ไม่ใช่
Job Details
รายละเอียดงาน
DUTIES AND RESPONSIBILITIES:
1. Assume the duties of Executive Sous Chef during his absence.
2. Control and analyze ongoing basis level of followings; Cost, sales, production, preparation, quality and presentation, Guest satisfaction, hygiene.
3. Recommends hiring and firing to the Executive Sous Chef and for Promotion of staff.
4. Ensures proper training to obtain highest food standard and presentation in any outlet.
5. Supervises the proper preparation and presentation of all food items according to established standards.
6. Inform for all condition of cross contamination for food product in all kitchen.
7. Co-ordinates with receiving and storeroom as to quality and quantity of food products and by-products.
8. Consults with banquet chef and they needs.
9. Co-ordinates with relevant department heads during the absence of the Executive Chef.
10. Ensure total hygienic appearance of all kitchen personnel.
11. Safety and handle procedure for old and new equipment.
12. Supervises stewards as to cleaning procedures.
13. Constantly checks on cooks performance in regard to cooking and preparation techniques as well as for taste.
14. Well informed of new products, seasonal items and the overall price market situation.
15. Is involved in creating new dishes to maintain the interest of the customers and request by any customer.
16. Assist the executive chef for all schedule for promotion and administrative schedule.
17. Check in all market list and requisition in F&B Kitchen.
18. Reports all matters of importance to the Executive Sous Chef.
19. Ensures minimum wastage or spoilage in checking all areas continuously.
20. Assists in buffet set ups and our special theme parties and participates with new ideas to improves and maintain business.
21. Ensures discipline in all kitchen areas and grooming for all staff kitchen.
ประกาศนี้ปิดรับสมัครเรียบร้อยแล้ว!

ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้
--- ไม่มีประกาศ ---
บริษัทใช้คุกกี้เพื่อเพิ่มประสบการณ์และความพึงพอใจในการใช้งานเว็บไซต์ ให้สามารถเข้าถึงง่าย สะดวกในการใช้งาน และมีประสิทธิภาพยิ่งขึ้น การกด “ยอมรับ” ถือว่าท่านได้อนุญาตให้เราใช้คุกกี้ ตามนโยบายคุกกี้ของบริษัท อ่านเพิ่มเติม ยินยอม ปิด