×
×
×
×
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 05.10.2017 | Viewers 861
Salary :
เงินเดือน
N/A (THB)
Types of employees :
ประเภทงาน
Casual
จ้างเป็นระยะเวลาที่กำหนด
Area :
ปฎิบัติงานที่จังหวัด

Bangkok
กรุงเทพ [เขตจตุจักร]

Education :
การศึกษา
No specific
ไม่จำกัดวุฒิ
Experience :
ประสบการณ์การทำงาน
1 Year (ปี)
Gender :
เพศ
Male/Female
ชาย/หญิง
Age :
อายุ
Non-Specific
ไม่จำกัดอายุ
Unit :
จำนวนรับ
1 อัตรา
New Graduated :
นักศึกษาจบใหม่
Yes
รับพิจารณา
Foreigner :
ชาวต่างชาติ
No
ไม่รับพิจารณา
Disabled :
ผู้พิการ
No
ไม่รับพิจารณา
Night shift :
ตำแหน่งงานกะดึก
No
ไม่ใช่
Job Details
รายละเอียดงาน
1. Reports to the Chef de Parties in time for duty assignment.
2. To have good hygienic appearance.
3. Has good knowledge of all menu items regarding ingredients, cooking techniques and presentation.
4. Never uses equipment not clean and in unsanitary condition. Reports any damaged utensils to his superior.
5. Cuts, washes, cooks, roasts, fries, braises, dishes out any food items as directed by his superior.
6. Ensures that set up (mis en place) is on time and sufficient in order to operate effectively and uninterrupted.
7. Works exactly according to standard recipe to ensure consistency.
8. Keeps fridges clean and checks his area to avoid spoilage.
9. Is alert in energy saving, i.e. switching of gas and electricity if needed.
10. Performs other duties assigned by management.
11. To have good communication and relation with other colleagues.
12. Report for any problem during his duty.
ประกาศนี้ปิดรับสมัครเรียบร้อยแล้ว!

ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้
--- ไม่มีประกาศ ---
บริษัทใช้คุกกี้เพื่อเพิ่มประสบการณ์และความพึงพอใจในการใช้งานเว็บไซต์ ให้สามารถเข้าถึงง่าย สะดวกในการใช้งาน และมีประสิทธิภาพยิ่งขึ้น การกด “ยอมรับ” ถือว่าท่านได้อนุญาตให้เราใช้คุกกี้ ตามนโยบายคุกกี้ของบริษัท อ่านเพิ่มเติม ยินยอม ปิด