รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 26.02.2018 | Viewers 1,332
Salary : เงินเดือน |
15,001 - 20,000 (THB) |
Types of employees : ประเภทงาน |
Full-time เต็มเวลา |
Area : ปฎิบัติงานที่จังหวัด |
Bangkok
|
Education : การศึกษา |
Bachelor's Degree ปริญญาตรี |
Experience : ประสบการณ์การทำงาน |
3 Year (ปี) |
Gender : เพศ |
Male/Female ชาย/หญิง |
Age : อายุ |
Not over 35 years old อายุไม่เกิน 35 ปี |
Unit : จำนวนรับ |
2 อัตรา |
New Graduated : นักศึกษาจบใหม่ |
No ไม่รับพิจารณา |
Foreigner : ชาวต่างชาติ |
No ไม่รับพิจารณา |
Disabled : ผู้พิการ |
No ไม่รับพิจารณา |
Night shift : ตำแหน่งงานกะดึก |
No ไม่ใช่ |
Job Qualifications
ข้อกำหนด
- Male/Female - age not over 35
- Good English communication
- Smart, energetic, systematic, service oriented
- Flexible working hours
- Good English communication
- Smart, energetic, systematic, service oriented
- Flexible working hours
Job Details
รายละเอียดงาน
- Responsible for supervising and coordinating all activities of personnel engaged in serving food and beverages
- Briefs personnel on preparations, service and content of menu items. Coordinates with kitchen on daily or monthly specials and promotions
- Performs duties common to all captains or waiters and other duties as may be assigned
- Maintain proper records of sales, guest complaints, solutions and all concerns pertaining to personnel or equipment in appropriate logbooks for reference
- Ensure employees properly carry out side duties
- Monitors and supervises service flow in the restaurant
- Ensure all fixtures and operating equipment is in good working condition.
- Ensure good general appearance and maintenance of restaurant working areas.
- Attend to guest complaints, request or inquiries regarding food and services.
- Briefs personnel on preparations, service and content of menu items. Coordinates with kitchen on daily or monthly specials and promotions
- Performs duties common to all captains or waiters and other duties as may be assigned
- Maintain proper records of sales, guest complaints, solutions and all concerns pertaining to personnel or equipment in appropriate logbooks for reference
- Ensure employees properly carry out side duties
- Monitors and supervises service flow in the restaurant
- Ensure all fixtures and operating equipment is in good working condition.
- Ensure good general appearance and maintenance of restaurant working areas.
- Attend to guest complaints, request or inquiries regarding food and services.
Welfare
สวัสดิการ
- Guarantee Service Charge
- Social Securities
- Social Securities
ประกาศนี้ปิดรับสมัครเรียบร้อยแล้ว!
ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้
--- ไม่มีประกาศ --- |