×
×
×
×
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 05.02.2018 | Viewers 1,068
Salary :
เงินเดือน
15,001 - 20,000 (THB)
Types of employees :
ประเภทงาน
Full-time
เต็มเวลา
Area :
ปฎิบัติงานที่จังหวัด

Bangkok
กรุงเทพ [สุขุมวิท]

Education :
การศึกษา
Bachelor's Degree
ปริญญาตรี
Experience :
ประสบการณ์การทำงาน
3 Year (ปี)
Gender :
เพศ
Male/Female
ชาย/หญิง
Age :
อายุ
Non-Specific
ไม่จำกัดอายุ
Unit :
จำนวนรับ
1 อัตรา
New Graduated :
นักศึกษาจบใหม่
No
ไม่รับพิจารณา
Foreigner :
ชาวต่างชาติ
No
ไม่รับพิจารณา
Disabled :
ผู้พิการ
No
ไม่รับพิจารณา
Night shift :
ตำแหน่งงานกะดึก
No
ไม่ใช่
Job Qualifications
ข้อกำหนด
High school diploma or GED; 4 years experience in the culinary, food and beverage, or related professional area.

OR

- 2-year degree from an accredited university in Culinary Arts, Hotel and Restaurant Management, or related major; 2 years experience in the culinary, food and beverage, or related professional area.
Job Details
รายละเอียดงาน
Assists the Sous Chef in ensuring the quality, consistency and production of areas of responsibility in kitchen. Exhibits culinary talents by personally performing tasks while leading the staff and managing all food related functions. Works with team to improve guest and employee satisfaction while maintaining the operating budget. Must ensure sanitation and food standards are achieved. Develops and trains team to improve results.
Welfare
สวัสดิการ
5 Working Days
Meal Allowance
Uniform
Life Insurance
Health Insurance
Annual Physical Check Up
Hotel Clinic
Birthday Present
Long Service Award
Marriott Training Opportunities
Internal Transfer in Marriott Thailand Properties
Career Development and Growth within Marriott

ประกาศนี้ปิดรับสมัครเรียบร้อยแล้ว!

ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้
--- ไม่มีประกาศ ---
บริษัทใช้คุกกี้เพื่อเพิ่มประสบการณ์และความพึงพอใจในการใช้งานเว็บไซต์ ให้สามารถเข้าถึงง่าย สะดวกในการใช้งาน และมีประสิทธิภาพยิ่งขึ้น การกด “ยอมรับ” ถือว่าท่านได้อนุญาตให้เราใช้คุกกี้ ตามนโยบายคุกกี้ของบริษัท อ่านเพิ่มเติม ยินยอม ปิด