×
×
×
×
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 22.04.2019 | Viewers 3,044
Salary :
เงินเดือน
N/A (THB)
Types of employees :
ประเภทงาน
Full-time
เต็มเวลา
Area :
ปฎิบัติงานที่จังหวัด

Bangkok
กรุงเทพ [เขตหลักสี่]

Education :
การศึกษา
No specific
ไม่จำกัดวุฒิ
Experience :
ประสบการณ์การทำงาน
2 Year (ปี)
Gender :
เพศ
Male/Female
ชาย/หญิง
Age :
อายุ
Non-Specific
ไม่จำกัดอายุ
Unit :
จำนวนรับ
1 อัตรา
New Graduated :
นักศึกษาจบใหม่
No
ไม่รับพิจารณา
Foreigner :
ชาวต่างชาติ
No
ไม่รับพิจารณา
Disabled :
ผู้พิการ
No
ไม่รับพิจารณา
Job Qualifications
ข้อกำหนด
1. Able to work flexible time
2. Detail knowledge of food and beverage
3. Have knowledge to cutlery set up in formal type.
4. Understanding for Standard Operating Procedure of Food and Beverage
5. Good Service mind and respect with guest
Job Details
รายละเอียดงาน
1. To accept responsibility of supervising the staff assigned to him/her in restaurant.
2. To run courteous and efficient service operation.
3. To perform any other duties set by hotel policies, management or his/her direct supervisor which are not included here above.
4. To supervise the service rendered to clients and make sure of its high standard and Management rulings.
5. To train staff, correct their faults on a constant basis. To carry out the - Pre-opening Briefing- before the commencement of each shift.
6. To strive to increase sales and push the sales of stagnant restaurant menu items.
7. To accept guest- s complaints, be a good listener, solve such complaints in the most diplomatic way and report to the Management.
8. To cooperate with the kitchen and Beverage staff in order to obtain a fine presentation of food and beverage. To revert unnecessary delay of service.
9. To make sure that all drinks and food dishes are according to restaurant menu and list, properly presented, be of hot/iced temperature, as per logical conclusion, before being served.
10. To ensure that the staff is serving food and beverage correctly to satisfy the clients.
11. To received, warmly greet and accompany guests to the table.
12. To check daily the restaurant preparation, laying of tables, cleanliness and the availability of chinaware, crockery, cutlery and glasses, the personal cleanliness and appearance of each individual employee.
13. To carry out food and beverage hygienic regulations.

14. To make requisitions, obtain authorization and correct delivery of items needed for his outlet.
15. To perform all duties assigned to, efficiently, technical correct, follow the Management policy, house rules and regulations, orders or superiors, adhere to procedures of the training manual and achieving a high standard leading to total guest satisfaction.
16. To take the completed orders and check food & beverage products accordingly before serving.
17. Always answer the telephone using a cheerful voice with hotel standard.
18. Responsible for room service records and documents which assigned by the manager and report to Accounting Dept. every day.
19. Good knowledge of communication in English.
20. Pay close attention to all orders and take the order carefully.
21. To take the completed orders and check food & beverage products accordingly before serving.
22. To strive to increase sales and push the sales of stagnant Room Service menu items.
23. To cooperate with the kitchen and Beverage staff in order to obtain a fine presentation of food and beverage. To revert unnecessary delay of service.
24. To make sure that all drinks and food dishes are according to menu and list, properly presented, be of hot/iced temperature, as per logical conclusion, before being served.
25. To ensure that the staff is serving food and beverage correctly to satisfy the clients.
Welfare
สวัสดิการ
สวัสดิการ
-กองทุนประกันสังคม
-กองทุนทดแทน
-ตรวจสุขภาพประจำปี
-เงินช่วยเหลือกรณีมรณกรรม
-ชุดยูนิฟอร์ม
-ทำงาน 5 วัน หยุด 2 วันต่อสัปดาห์
ประกาศนี้ปิดรับสมัครเรียบร้อยแล้ว!

ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้
21.08.2019
Cost Controller Supervisor
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A
register
21.08.2019
Event Services Coordinator
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A
register
21.08.2019
Restaurant Manager (ผู้จัดการห้องอาหาร)
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A
register
20.08.2019
Steward[พนักงานล้างจาน]
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A
register
20.08.2019
Security Staff (พนักงานรักษาความปลอดภัย)
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A
register
20.08.2019
นักศึกษาฝึกงานโรงแรม
จำนวน หลายอัตรา อัตรา | เงินเดือน N/A
register
20.08.2019
Audio Visual Manager
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A
register
20.08.2019
Chef De Partie / Bakery
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A
register
20.08.2019
Banquet Chef
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A
register
20.08.2019
Executive Sous Chef
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A
register
20.08.2019
Chef de Partie
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A
register
20.08.2019
Demi Chef De Partie
จำนวน 2 อัตรา | เงินเดือน N/A
register
20.08.2019
Room Attendant (พนักงานทำความสะอาดห้องพัก)
จำนวน 2 อัตรา | เงินเดือน N/A
register
20.08.2019
Techanical Supervisor
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A
register
20.08.2019
Technician (ช่างเทคนิค)
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A
register
20.08.2019
Server [พนักงานเสริฟ]
จำนวน 5 อัตรา | เงินเดือน N/A
register
20.08.2019
Foreman
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A
register
20.08.2019
Steward Superviser
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A
register
20.08.2019
Commis II / Canteen
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A
register