รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 22.05.2023 | Viewers 1,432
Salary : เงินเดือน |
N/A (THB) |
Types of employees : ประเภทงาน |
Full-time เต็มเวลา |
Area : ปฎิบัติงานที่จังหวัด |
Bangkok
|
Education : การศึกษา |
Higher Vocational Certificate ปวส |
Experience : ประสบการณ์การทำงาน |
6 Year (ปี) |
Gender : เพศ |
Male ชาย |
Age : อายุ |
Not over 50 years old อายุไม่เกิน 50 ปี |
Unit : จำนวนรับ |
1 อัตรา |
New Graduated : นักศึกษาจบใหม่ |
No ไม่รับพิจารณา |
Foreigner : ชาวต่างชาติ |
No ไม่รับพิจารณา |
Disabled : ผู้พิการ |
No ไม่รับพิจารณา |
Night shift : ตำแหน่งงานกะดึก |
No ไม่ใช่ |
Job Qualifications
ข้อกำหนด
-35+ years of experience as a Sous Chef
-Understanding of various cooking methods, ingredients, equipment and procedures
-Excellent record of kitchen and staff management
-Accuracy and speed in handling emergency situations and providing solutions
-Familiar with industry- s best practices
-Working knowledge of various computer software programs (MS Office,)
-Understanding of various cooking methods, ingredients, equipment and procedures
-Excellent record of kitchen and staff management
-Accuracy and speed in handling emergency situations and providing solutions
-Familiar with industry- s best practices
-Working knowledge of various computer software programs (MS Office,)
Job Details
รายละเอียดงาน
-Help in the preparation and design of all food and drinks menus
-Produce high quality plates both design and taste wise
-Ensure that the kitchen operates in a timely way that meets our quality standards
-Fill in for the Executive Chef in planning and directing food preparation when necessary
-Resourcefully solve any issues that arise and seize control of any problematic situation
-Manage and train kitchen staff, establish
-working schedule and assess staff- s performance
-Order supplies to stock inventory appropriately
-Comply with and enforce sanitation regulations and safety standards
-Maintain a positive and professional approach with coworkers and customers
-Produce high quality plates both design and taste wise
-Ensure that the kitchen operates in a timely way that meets our quality standards
-Fill in for the Executive Chef in planning and directing food preparation when necessary
-Resourcefully solve any issues that arise and seize control of any problematic situation
-Manage and train kitchen staff, establish
-working schedule and assess staff- s performance
-Order supplies to stock inventory appropriately
-Comply with and enforce sanitation regulations and safety standards
-Maintain a positive and professional approach with coworkers and customers
ประกาศนี้ปิดรับสมัครเรียบร้อยแล้ว!
ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้
--- ไม่มีประกาศ --- |