×
×
×
×
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 29.12.2017 | Viewers 768
Salary :
เงินเดือน
10,001 - 15,000 (THB)
Types of employees :
ประเภทงาน
Full-time
เต็มเวลา
Area :
ปฎิบัติงานที่จังหวัด

Nakhon Ratchasima
นครราชสีมา

Education :
การศึกษา
Higher Vocational Certificate
ปวส
Experience :
ประสบการณ์การทำงาน
1 Year (ปี)
Gender :
เพศ
Male/Female
ชาย/หญิง
Age :
อายุ
Not over 35 years old
อายุไม่เกิน 35 ปี
Unit :
จำนวนรับ
1 อัตรา
New Graduated :
นักศึกษาจบใหม่
No
ไม่รับพิจารณา
Foreigner :
ชาวต่างชาติ
No
ไม่รับพิจารณา
Disabled :
ผู้พิการ
No
ไม่รับพิจารณา
Night shift :
ตำแหน่งงานกะดึก
No
ไม่ใช่
Job Details
รายละเอียดงาน
1. Be aware and abide by Equal Employment Opportunity and Affirmative Action legislation and the hotel's policies in regards to harassment prevention.
2. Work in a safe manner and abide by Occupational Health and Safety legislation and the hotel- s policies in regards to accident and incident reporting procedures.
3. Prepare Daily Food and Beverage Flash Cost Reports.
4. Prepare month end food and beverage cost reports.
5. Establish par stock levels for outlet beverage stocks and carry out monthly spot checks.
6. Participate in weekly market surveys of fresh food items and flowers.
7. Review input of weekly market survey prices into Platinum system to ensure accuracy.
8. Perform monthly comparisons of food and beverage cost percentage against other Beijing hotels.
9. Participate in food (bi-annual) and beverage (monthly) stocktakes of storeroom and outlets and monthly stocktake of cigars/cigarettes.
10. Complete month end closing procedures for Platinum food and beverage inventory system, including export of month end journal for inventory movements.
11. Prepare report of slow moving beverage items on a monthly basis.
13. Prepare month end journal entry for Micros Officer Checks.
14. Update Platinum Purchasing system for new food or beverage items.
15. Assist with costing of special events for F&B Department.
16. To prepare and analyze monthly Minibar Beverage Revenue potentials.
17. Assist F&B Department in menu planning via costing of recipes.
18. Assess & communicate the popularity of each item on the menu of each outlet on a quarterly basis and make recommendations for margin improvement.
19. Assist with updating Micros system for new items on each outlet menu and for Kiosk.
20. Check the weekly calculation of consumption of consignment seafood for 21st Floor restaurant and forward payment requisition to Accounts Payable.
Welfare
สวัสดิการ
1. เงินค่าบริการรายเดือน : Service Charge
2. ชุดยูนิฟอร์มฟรี : Uniform
3. อาหารฟรี : Staff Meal
4. ประกันสังคม : Social Security
5. ประกันชีวิต-อุบัติเหตุ (กลุ่ม) : Group Life Insurance
6. วันหยุดประจำสัปดาห์ : Day Off
7. วันหยุดประเพณี : Public Holiday
8. วันหยุดพักผ่อนประจำปี : Vocation Leave
9. เงินตอบแทนค่าที่พัก (พิจารณาตามตำแหน่งงาน)
10. เงินช่วยเหลือสวัสดิการอื่นๆ : Other Beneficial
ประกาศนี้ปิดรับสมัครเรียบร้อยแล้ว!

ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้
--- ไม่มีประกาศ ---
บริษัทใช้คุกกี้เพื่อเพิ่มประสบการณ์และความพึงพอใจในการใช้งานเว็บไซต์ ให้สามารถเข้าถึงง่าย สะดวกในการใช้งาน และมีประสิทธิภาพยิ่งขึ้น การกด “ยอมรับ” ถือว่าท่านได้อนุญาตให้เราใช้คุกกี้ ตามนโยบายคุกกี้ของบริษัท อ่านเพิ่มเติม ยินยอม ปิด