รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 05.02.2020 | Viewers 2,168
Salary : เงินเดือน |
N/A (THB) |
Types of employees : ประเภทงาน |
Full-time เต็มเวลา |
Area : ปฎิบัติงานที่จังหวัด |
Bangkok
|
Education : การศึกษา |
Bachelor's Degree ปริญญาตรี |
Experience : ประสบการณ์การทำงาน |
2 Year (ปี) |
Gender : เพศ |
Male/Female ชาย/หญิง |
Age : อายุ |
Not over 30 years old อายุไม่เกิน 30 ปี |
Unit : จำนวนรับ |
1 อัตรา |
New Graduated : นักศึกษาจบใหม่ |
No ไม่รับพิจารณา |
Foreigner : ชาวต่างชาติ |
No ไม่รับพิจารณา |
Disabled : ผู้พิการ |
No ไม่รับพิจารณา |
Night shift : ตำแหน่งงานกะดึก |
No ไม่ใช่ |
Job Qualifications
ข้อกำหนด
-Male/Female, Age not over 30 years.
-Experienced in the hotel business for at least a minimum of 1-2 years.
-Positive attitude and Good communication in English skills.
-Positive team player with a flexible schedule.
-Ability to work independently and under pressure.
-Experienced in the hotel business for at least a minimum of 1-2 years.
-Positive attitude and Good communication in English skills.
-Positive team player with a flexible schedule.
-Ability to work independently and under pressure.
Job Details
รายละเอียดงาน
-Prepare and cook food according to recipes, quality and presentation standards, and food prep checklists.
-Prepare ingredients for cooking, including portioning, chopping, and storing food before use.
-Safely and appropriately use baking and measuring tools/equipment/appliances to prepare baked foods.
-Check and ensure correct temperatures of kitchen appliances and food, and report issues to management.
-Wash and disinfect kitchen area; set-up and break-down work station; and follow and ensure compliance with sanitation and cleaning procedures.
-Monitor the quality of food prepared and portions served throughout shift.
-Prepare ingredients for cooking, including portioning, chopping, and storing food before use.
-Safely and appropriately use baking and measuring tools/equipment/appliances to prepare baked foods.
-Check and ensure correct temperatures of kitchen appliances and food, and report issues to management.
-Wash and disinfect kitchen area; set-up and break-down work station; and follow and ensure compliance with sanitation and cleaning procedures.
-Monitor the quality of food prepared and portions served throughout shift.
Welfare
สวัสดิการ
-Service Charge
-Group insurance
-Social Security
-Provident Fund
-Uniform
-Staff Outing
-Group insurance
-Social Security
-Provident Fund
-Uniform
-Staff Outing
ประกาศนี้ปิดรับสมัครเรียบร้อยแล้ว!
ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้
--- ไม่มีประกาศ --- |