รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 04.10.2017 | Viewers 411
Salary : เงินเดือน |
N/A (THB) |
Types of employees : ประเภทงาน |
Full-time เต็มเวลา |
Area : ปฎิบัติงานที่จังหวัด |
Bangkok
|
Education : การศึกษา |
Bachelor's Degree ปริญญาตรี |
Experience : ประสบการณ์การทำงาน |
5 Year (ปี) |
Gender : เพศ |
Male/Female ชาย/หญิง |
Age : อายุ |
Non-Specific ไม่จำกัดอายุ |
Unit : จำนวนรับ |
1 อัตรา |
New Graduated : นักศึกษาจบใหม่ |
No ไม่รับพิจารณา |
Foreigner : ชาวต่างชาติ |
No ไม่รับพิจารณา |
Disabled : ผู้พิการ |
No ไม่รับพิจารณา |
Night shift : ตำแหน่งงานกะดึก |
No ไม่ใช่ |
Job Qualifications
ข้อกำหนด
Hold a bachelor's degree or above in hospitality management or other related fields
At least 5 years experience in similar position with direct experience in an upscale hotel and high volume of banquet operation
Good Knowledge in hotel- s banquet operation management and restaurant management would be a plus
Good attitude, open mind, problem solving and service mind
Proficiency in MS-Office and Micros would be a plus
Uphold a good presentation skill
Able to communicate well in English
At least 5 years experience in similar position with direct experience in an upscale hotel and high volume of banquet operation
Good Knowledge in hotel- s banquet operation management and restaurant management would be a plus
Good attitude, open mind, problem solving and service mind
Proficiency in MS-Office and Micros would be a plus
Uphold a good presentation skill
Able to communicate well in English
Job Details
รายละเอียดงาน
Manage banquet operation to ensure a problem-free event and maintain a high level of guest service.
Monitor and control the overall cost adhere with the policy.
Lead and motivate the team to maximize the work performance and morale.
Handling guests complaint and ensure it well solved in diplomatic manner and guests are satisfied with the service recovery
Be a team player to coordinate with other departments
Maintain the good condition of banquet facilities and equipment
Continuously improvement for quality and its operation.
Monitor and control the overall cost adhere with the policy.
Lead and motivate the team to maximize the work performance and morale.
Handling guests complaint and ensure it well solved in diplomatic manner and guests are satisfied with the service recovery
Be a team player to coordinate with other departments
Maintain the good condition of banquet facilities and equipment
Continuously improvement for quality and its operation.
ประกาศนี้ปิดรับสมัครเรียบร้อยแล้ว!
ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้
--- ไม่มีประกาศ --- |