รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 15.03.2018 | Viewers 2,106
Salary : เงินเดือน |
N/A (THB) |
Types of employees : ประเภทงาน |
Full-time เต็มเวลา |
Area : ปฎิบัติงานที่จังหวัด |
Bangkok
|
Education : การศึกษา |
No specific ไม่จำกัดวุฒิ |
Experience : ประสบการณ์การทำงาน |
5 Year (ปี) |
Gender : เพศ |
Male/Female ชาย/หญิง |
Age : อายุ |
Non-Specific ไม่จำกัดอายุ |
Unit : จำนวนรับ |
1 อัตรา |
New Graduated : นักศึกษาจบใหม่ |
No ไม่รับพิจารณา |
Foreigner : ชาวต่างชาติ |
No ไม่รับพิจารณา |
Disabled : ผู้พิการ |
No ไม่รับพิจารณา |
Night shift : ตำแหน่งงานกะดึก |
No ไม่ใช่ |
Job Qualifications
ข้อกำหนด
1. At least vocational certificate preferring Bachelor degree in any field
2. At least 5 year experience in beverage services
3. Good knowledge of beverage and wine
4. Good in inter-personality, leadership, and creative skill
5. English communication skill and understanding of Micros system
2. At least 5 year experience in beverage services
3. Good knowledge of beverage and wine
4. Good in inter-personality, leadership, and creative skill
5. English communication skill and understanding of Micros system
Job Details
รายละเอียดงาน
1. To serve our guests in accordance with company standards of food and beverage quality, presentation and sanitation, in a gracious and professional manner.
2. To display aggressive hospitality and professionalism with guests, management and co-workers.
3. To take pride in all facets of service, quality, appearance, cleanliness, yourself and your area of responsibility.
4. To serve our guests food and beverage, waiters and waitresses via the service bar and front bar.
5. To comply with beverage department standard operating procedures and to conduct yourself in accordance with bartender Do- s & Don- ts guidelines. Bring into effect the superior product and service expected for our guests in accordance with policies and procedures adopted by the hotel.
6. To Support the time for a monthly beverage inventory and plan stock in advance
2. To display aggressive hospitality and professionalism with guests, management and co-workers.
3. To take pride in all facets of service, quality, appearance, cleanliness, yourself and your area of responsibility.
4. To serve our guests food and beverage, waiters and waitresses via the service bar and front bar.
5. To comply with beverage department standard operating procedures and to conduct yourself in accordance with bartender Do- s & Don- ts guidelines. Bring into effect the superior product and service expected for our guests in accordance with policies and procedures adopted by the hotel.
6. To Support the time for a monthly beverage inventory and plan stock in advance
Welfare
สวัสดิการ
- Service charge
- Bonus
- Uniforms
- Free meals at work
- Vacation - Public holiday
- Group Life Insurance
- Provident Fund
- 5 days working and 2 days off
- Staff birthday and staff party
- Bonus
- Uniforms
- Free meals at work
- Vacation - Public holiday
- Group Life Insurance
- Provident Fund
- 5 days working and 2 days off
- Staff birthday and staff party
ประกาศนี้ปิดรับสมัครเรียบร้อยแล้ว!
ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้
19.04.2024 |
นักศึกษาฝึกงานทุกแผนก จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
19.04.2024 |
Guest Service Agent (GSA) จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
19.04.2024 |
Concierge Officer จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
19.04.2024 |
Bellman จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
19.04.2024 |
Florist Attendant จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
19.04.2024 |
Assistant Housekeeping Manager (ผู้ช่วยผู้จัดการแผนกแม่บ้าน) จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
19.04.2024 |
Reservation Officer จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
19.04.2024 |
Security Staff (พนักงานรักษาความปลอดภัย) จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |