รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 15.06.2018 | Viewers 2,371
Salary : เงินเดือน |
N/A (THB) |
Types of employees : ประเภทงาน |
Full-time เต็มเวลา |
Area : ปฎิบัติงานที่จังหวัด |
Koh Samui
|
Education : การศึกษา |
Bachelor's Degree ปริญญาตรี |
Experience : ประสบการณ์การทำงาน |
5 Year (ปี) |
Gender : เพศ |
Male/Female ชาย/หญิง |
Age : อายุ |
Not over 50 years old อายุไม่เกิน 50 ปี |
Unit : จำนวนรับ |
1 อัตรา |
New Graduated : นักศึกษาจบใหม่ |
No ไม่รับพิจารณา |
Foreigner : ชาวต่างชาติ |
No ไม่รับพิจารณา |
Disabled : ผู้พิการ |
No ไม่รับพิจารณา |
Night shift : ตำแหน่งงานกะดึก |
No ไม่ใช่ |
Job Qualifications
ข้อกำหนด
Qualification :-
- Thai Nationality
- Expat, Male 30-45 years old
- At lease 5 years experience in Kitchen management level
- Able to communicate in English is a must
- Diploma or Culinary Certificate
- Demonstrate real passion for menu planning and leadership
- Experience in Western Cuisine
- Culinary Training
- Computer literate
- Thai Nationality
- Expat, Male 30-45 years old
- At lease 5 years experience in Kitchen management level
- Able to communicate in English is a must
- Diploma or Culinary Certificate
- Demonstrate real passion for menu planning and leadership
- Experience in Western Cuisine
- Culinary Training
- Computer literate
Job Details
รายละเอียดงาน
Responsibility :-
- Personally oversee taste, presentations of food during operations
- Conduct training of standard recipes and control food quality
- Supervising all Kitchen operations, PAR stock control, cost control, FIFO
- Monitor sanitation practices and ensure that kitchen safety standards are followed
- Plan and direct food preparation and culinary activities
- Hire, train, and supervise kitchen staff and other food preparation workers
- Prepare weekly roster
- To liaise with staff in direct support and cooperation with Executive Chef - Director
- Ensure all company standards are adhered and followed on a day to day basis
- Role requires split shift
- Rectify arising problems or complaints
- Personally oversee taste, presentations of food during operations
- Conduct training of standard recipes and control food quality
- Supervising all Kitchen operations, PAR stock control, cost control, FIFO
- Monitor sanitation practices and ensure that kitchen safety standards are followed
- Plan and direct food preparation and culinary activities
- Hire, train, and supervise kitchen staff and other food preparation workers
- Prepare weekly roster
- To liaise with staff in direct support and cooperation with Executive Chef - Director
- Ensure all company standards are adhered and followed on a day to day basis
- Role requires split shift
- Rectify arising problems or complaints
Welfare
สวัสดิการ
- เงินเดือน+Service Charge+เบี้ยเลี้ยง+ทิป
- เบี้ยขยันประจำเดือน
- เครื่องแบบพนักงาน
- ปรับเงินเดือน เลื่อนตำแหน่ง และโบนัสประจำปี
- วันหยุดประจำปี ลากิจ ลาพักร้อน
- กองทุนสำรองเลี้ยงชีพ
- ประกันสุขภาพและอุบัติเหตุ
- ประกันสังคม
- เบี้ยขยันประจำเดือน
- เครื่องแบบพนักงาน
- ปรับเงินเดือน เลื่อนตำแหน่ง และโบนัสประจำปี
- วันหยุดประจำปี ลากิจ ลาพักร้อน
- กองทุนสำรองเลี้ยงชีพ
- ประกันสุขภาพและอุบัติเหตุ
- ประกันสังคม
ประกาศนี้ปิดรับสมัครเรียบร้อยแล้ว!
ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้