×
×
×
×
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 14.08.2018 | Viewers 1,748
Salary :
เงินเดือน
N/A (THB)
Types of employees :
ประเภทงาน
Full-time
เต็มเวลา
Area :
ปฎิบัติงานที่จังหวัด

Chon Buri
ชลบุรี

Education :
การศึกษา
No specific
ไม่จำกัดวุฒิ
Experience :
ประสบการณ์การทำงาน
8 Year (ปี)
Gender :
เพศ
Male/Female
ชาย/หญิง
Age :
อายุ
Non-Specific
ไม่จำกัดอายุ
Unit :
จำนวนรับ
1 อัตรา
New Graduated :
นักศึกษาจบใหม่
No
ไม่รับพิจารณา
Foreigner :
ชาวต่างชาติ
No
ไม่รับพิจารณา
Disabled :
ผู้พิการ
No
ไม่รับพิจารณา
Night shift :
ตำแหน่งงานกะดึก
No
ไม่ใช่
Job Details
รายละเอียดงาน
Provide assistance to executive chef in all ramifications
Oversee kitchen operations, which must be done in accordance with the organization- s standards
Update the work schedule to be assigned to each cook.
Ensure junior chefs adhere strictly to recipe review program of the organization
Apply on daily basis the Culinary Check List designed by the restaurant to correct any food preparation error and to monitor processes involved in such food preparation
Attach recipe review and culinary check list to culinary package for management reviews
Properly monitor cooks- working hours, note those who are punctual and those who work overtime to mark them out for the appropriate compensation
Be available to oversee loading and to control fresh fish quality
Ensure proper storage of fresh products and other food items
Supervise junior chefs, relying on knowledge acquired over the years and in line with policies of the organization
Provide the all-important training to newly recruited cooks and take note of how they progress
Maintain consistency and quality in food taste in line with photos and recipes made available by the organization- s management
Communicate with the Provision section daily, ensuring perishable items are used up timely enough
Carry out consistent check up of coolers to ensure unexpected shortage is avoided
Closely monitor process of food preparation
Make use of special form provided by management to record all food leftover
Provide food requisitions daily to the provision office to ensure adequate provisions are made for next day- s cooking
ประกาศนี้ปิดรับสมัครเรียบร้อยแล้ว!

ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้
11.04.2024
Cold Kitchen Demi
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 15,001 - 20,000
register
10.04.2024
Japanese cook (กุ๊กอาหารญี่ปุ่น)
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 25,001 - 30,000
register
08.04.2024
Purchasing Officer (พนักงานจัดซื้อ)
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 15,001 - 20,000
register
08.04.2024
Steward staff
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 10,001 - 15,000
register
08.04.2024
Demi-Chef
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 15,001 - 20,000
register
08.04.2024
Reservation Officer
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 15,001 - 20,000
register
08.04.2024
พนักงานเสริฟ
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 10,001 - 15,000
register
02.04.2024
Guest Service Agent (GSA)
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 15,001 - 20,000
register
02.04.2024
Cook Bakery (กุ๊กเบอเกอรี่)
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 10,001 - 15,000
register
31.03.2024
Hot Kitchen Chef de Partie
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 15,001 - 20,000
register
31.03.2024
Guest Service Agent ประจำศรีราชา
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 10,001 - 15,000
register
31.03.2024
Commis I
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 10,001 - 15,000
register
31.03.2024
Account Receiveable Officer
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 15,001 - 20,000
register
บริษัทใช้คุกกี้เพื่อเพิ่มประสบการณ์และความพึงพอใจในการใช้งานเว็บไซต์ ให้สามารถเข้าถึงง่าย สะดวกในการใช้งาน และมีประสิทธิภาพยิ่งขึ้น การกด “ยอมรับ” ถือว่าท่านได้อนุญาตให้เราใช้คุกกี้ ตามนโยบายคุกกี้ของบริษัท อ่านเพิ่มเติม ยินยอม ปิด