รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 26.04.2018 | Viewers 1,658
Salary : เงินเดือน |
N/A (THB) |
Types of employees : ประเภทงาน |
Full-time เต็มเวลา |
Area : ปฎิบัติงานที่จังหวัด |
Chon Buri
|
Education : การศึกษา |
Bachelor's Degree ปริญญาตรี |
Experience : ประสบการณ์การทำงาน |
3 Year (ปี) |
Gender : เพศ |
Male/Female ชาย/หญิง |
Age : อายุ |
Not over 50 years old อายุไม่เกิน 50 ปี |
Unit : จำนวนรับ |
1 อัตรา |
New Graduated : นักศึกษาจบใหม่ |
No ไม่รับพิจารณา |
Foreigner : ชาวต่างชาติ |
No ไม่รับพิจารณา |
Disabled : ผู้พิการ |
No ไม่รับพิจารณา |
Night shift : ตำแหน่งงานกะดึก |
No ไม่ใช่ |
Job Qualifications
ข้อกำหนด
Qualification;
Thai Nationality Or Asian Expat That Can Speak Thai
Diploma or Culinary Certificate
Proficient in both spoken and written English
At least 5 years of experience in Head Chef Role
Minimum of 5 years- experience in Western Cuisine
Experience in HACCP / GMP environment
Experience in a high volume kitchen such as central kitchen / flight catering or banqueting
Computer literate - Microsoft Office
Thai Nationality Or Asian Expat That Can Speak Thai
Diploma or Culinary Certificate
Proficient in both spoken and written English
At least 5 years of experience in Head Chef Role
Minimum of 5 years- experience in Western Cuisine
Experience in HACCP / GMP environment
Experience in a high volume kitchen such as central kitchen / flight catering or banqueting
Computer literate - Microsoft Office
Job Details
รายละเอียดงาน
Responsibilities:-
Manage overall food production include production planning, PAR stock control, and inventory movement.
Maintains and monitors hygiene, health and safety standards and monitors that Hazard Analysis and Critical Control Point (HACCP) regulations are adhered to.
Maintains and monitors quality and conducts quality control checks according to HACCP regulations.
Plan and direct food preparation and culinary activities
Hire, train, and supervise kitchen staff and other food preparation workers
Supervise kitchen staff- s activities/roster
To liaise with staff in direct support and cooperation with Executive Chef - Central Kitchen
Ensure all company standards are adhered and followed on a day to day basis
Conduct training of standard batch recipes.
Rectify and respond to any arising problems or quality issues.
Manage overall food production include production planning, PAR stock control, and inventory movement.
Maintains and monitors hygiene, health and safety standards and monitors that Hazard Analysis and Critical Control Point (HACCP) regulations are adhered to.
Maintains and monitors quality and conducts quality control checks according to HACCP regulations.
Plan and direct food preparation and culinary activities
Hire, train, and supervise kitchen staff and other food preparation workers
Supervise kitchen staff- s activities/roster
To liaise with staff in direct support and cooperation with Executive Chef - Central Kitchen
Ensure all company standards are adhered and followed on a day to day basis
Conduct training of standard batch recipes.
Rectify and respond to any arising problems or quality issues.
Welfare
สวัสดิการ
สวัสดิการ
- เงินเดือน
- เบี้ยขยันประจำเดือน
- เครื่องแบบพนักงาน
- ปรับเงินเดือน เลื่อนตำแหน่ง และโบนัสประจำปี
- วันหยุดประจำปี ลากิจ ลาพักร้อน
- กองทุนสำรองเลี้ยงชีพ
- ประกันสุขภาพและอุบัติเหตุ
- ประกันสังคม
- เงินเดือน
- เบี้ยขยันประจำเดือน
- เครื่องแบบพนักงาน
- ปรับเงินเดือน เลื่อนตำแหน่ง และโบนัสประจำปี
- วันหยุดประจำปี ลากิจ ลาพักร้อน
- กองทุนสำรองเลี้ยงชีพ
- ประกันสุขภาพและอุบัติเหตุ
- ประกันสังคม
ประกาศนี้ปิดรับสมัครเรียบร้อยแล้ว!
ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้