รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 30.04.2019 | Viewers 1,946
Salary : เงินเดือน |
N/A (THB) |
Types of employees : ประเภทงาน |
Full-time เต็มเวลา |
Area : ปฎิบัติงานที่จังหวัด |
Bangkok
|
Education : การศึกษา |
No specific ไม่จำกัดวุฒิ |
Experience : ประสบการณ์การทำงาน |
2 Year (ปี) |
Gender : เพศ |
Male/Female ชาย/หญิง |
Age : อายุ |
Non-Specific ไม่จำกัดอายุ |
Unit : จำนวนรับ |
1 อัตรา |
New Graduated : นักศึกษาจบใหม่ |
Yes รับพิจารณา |
Foreigner : ชาวต่างชาติ |
No ไม่รับพิจารณา |
Disabled : ผู้พิการ |
No ไม่รับพิจารณา |
Night shift : ตำแหน่งงานกะดึก |
No ไม่ใช่ |
Job Qualifications
ข้อกำหนด
- สื่อสารภาษาอังกฤษได้
- มีความคิดสร้างสรรค์
- สามารถคิดสูตรหรือปรับเปลี่ยนสูตรอาหารได้
- ทำงานอาทิตย์ละ 6 วัน
ยื่นใบสมัครด้วยตนเอง ได้ที่
ศูนย์การค้า ดิ เอ็มโพเรี่ยม ฝ่ายบุคคล ชั้น 2 อาคาร B วันจันทร์-ศุกร์ เวลา 09.00-16.00 น.
Tel.092-2465696 คุณ อั้ม / คุณ อุ๊
- มีความคิดสร้างสรรค์
- สามารถคิดสูตรหรือปรับเปลี่ยนสูตรอาหารได้
- ทำงานอาทิตย์ละ 6 วัน
ยื่นใบสมัครด้วยตนเอง ได้ที่
ศูนย์การค้า ดิ เอ็มโพเรี่ยม ฝ่ายบุคคล ชั้น 2 อาคาร B วันจันทร์-ศุกร์ เวลา 09.00-16.00 น.
Tel.092-2465696 คุณ อั้ม / คุณ อุ๊
Job Details
รายละเอียดงาน
Demi chef
Main Duties & Responsibilities
- Maintains good quality products and presentations according to Escape standard by using recipes and records.
- Follow up the usage of food production charts.
- Maintains and responsible for the completion of the control report ( i.e.) temperature checklist cleaning schedule, work order, etc.
- Maintains food safety and protection, to include dating, proper storage and rotation, etc.
- Assists employees to complete the job assignment in a safe and professional manner.
- Assist in maintaining clean and sanitized food preparation areas.
- Ensure commis chefs follow all job safety regulations and all hazards are reported to Exec Sous Chef.
- Prepares and supervises daily mise-en-place according to established checklists and cover forecasts.
- Perform any reasonable request made of management which is not life threatening or against the law.
- Management reserves the right to make changes to this job description at its sole discretion and without advance notice.
- Liaises closely with the pass to ensure all orders for one table go out at the same time.
Chef de Partie
Main Duties & Responsibilities
- Keeps the kitchen area clean.
- Maintains food preparation according to recipes and plate presentation standards.
- Knows how to operate equipment belonging to the kitchen area.
- Maintains all operating items at established par stock level.
- In-charge of storage of all materials as well checking newly received goods.
- Assists with preparing rosters as required.
- Enforces and maintains at the highest possible level the equipment cleanliness and repairs of the kitchen area.
- Assists with controlling the food cost by following standard portioning and portion control.
- Prepares and supervises daily mise-en-place according to established checklists and cover forecasts.
- Ensures that all fridges are kept at ideal temperatures and ensure appropriate action is taken in case of breakdown.
- Takes charge and coordinates production in the kitchen assigned during service.
สมัครและสอบถามข้อมูลเพิ่มเติม
คุณประณิธิ โทร 02-310-2357 หรือส่ง Resume มาได้ที่ E-mail : [email protected]
Main Duties & Responsibilities
- Maintains good quality products and presentations according to Escape standard by using recipes and records.
- Follow up the usage of food production charts.
- Maintains and responsible for the completion of the control report ( i.e.) temperature checklist cleaning schedule, work order, etc.
- Maintains food safety and protection, to include dating, proper storage and rotation, etc.
- Assists employees to complete the job assignment in a safe and professional manner.
- Assist in maintaining clean and sanitized food preparation areas.
- Ensure commis chefs follow all job safety regulations and all hazards are reported to Exec Sous Chef.
- Prepares and supervises daily mise-en-place according to established checklists and cover forecasts.
- Perform any reasonable request made of management which is not life threatening or against the law.
- Management reserves the right to make changes to this job description at its sole discretion and without advance notice.
- Liaises closely with the pass to ensure all orders for one table go out at the same time.
Chef de Partie
Main Duties & Responsibilities
- Keeps the kitchen area clean.
- Maintains food preparation according to recipes and plate presentation standards.
- Knows how to operate equipment belonging to the kitchen area.
- Maintains all operating items at established par stock level.
- In-charge of storage of all materials as well checking newly received goods.
- Assists with preparing rosters as required.
- Enforces and maintains at the highest possible level the equipment cleanliness and repairs of the kitchen area.
- Assists with controlling the food cost by following standard portioning and portion control.
- Prepares and supervises daily mise-en-place according to established checklists and cover forecasts.
- Ensures that all fridges are kept at ideal temperatures and ensure appropriate action is taken in case of breakdown.
- Takes charge and coordinates production in the kitchen assigned during service.
สมัครและสอบถามข้อมูลเพิ่มเติม
คุณประณิธิ โทร 02-310-2357 หรือส่ง Resume มาได้ที่ E-mail : [email protected]
Welfare
สวัสดิการ
- ค่ารักษาพยาบาลตนเอง คู่สมรส/บุตร
- วันหยุดพักร้อน,วันลาต่างๆ
- ค่าเดินทาง
- ส่วนลดซื้อสินค้า
- โบนัส
- ประกันสังคม
- กองทุนสำรองเลี้ยงชีพ
- กองทุนเงินทดแทน
- ปรับเงินประจำปี
- สวัสดิการอื่นๆ อีกมากมาย
- วันหยุดพักร้อน,วันลาต่างๆ
- ค่าเดินทาง
- ส่วนลดซื้อสินค้า
- โบนัส
- ประกันสังคม
- กองทุนสำรองเลี้ยงชีพ
- กองทุนเงินทดแทน
- ปรับเงินประจำปี
- สวัสดิการอื่นๆ อีกมากมาย
ประกาศนี้ปิดรับสมัครเรียบร้อยแล้ว!
ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้
19.04.2024 |
Executive Chef จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
19.04.2024 |
Bartenders จำนวน 3 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
19.04.2024 |
Bar Manager จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
19.04.2024 |
Restaurant Supervisor จำนวน 5 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
19.04.2024 |
Waiter/Waitress จำนวน 6 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
19.04.2024 |
Hostess จำนวน 2 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
19.04.2024 |
Floor/VIP Manager จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
19.04.2024 |
Restaurant Manager จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
19.04.2024 |
Demi Chef de Partie จำนวน 5 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
19.04.2024 |
Chef De Parties จำนวน 4 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
19.04.2024 |
Sales/Sales Manager (EmQuartier) จำนวน หลายอัตรา อัตรา | เงินเดือน 25,001 - 30,000 |