×
×
×
×
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 27.03.2024 | Viewers 2,929
Salary :
เงินเดือน
N/A (THB)
Types of employees :
ประเภทงาน
Full-time
เต็มเวลา
Area :
ปฎิบัติงานที่จังหวัด

Bangkok
กรุงเทพ [เขตปทุมวัน]

Education :
การศึกษา
No specific
ไม่จำกัดวุฒิ
Experience :
ประสบการณ์การทำงาน
3 Year (ปี)
Gender :
เพศ
Male/Female
ชาย/หญิง
Age :
อายุ
Not over 40 years old
อายุไม่เกิน 40 ปี
Unit :
จำนวนรับ
1 อัตรา
New Graduated :
นักศึกษาจบใหม่
No
ไม่รับพิจารณา
Foreigner :
ชาวต่างชาติ
No
ไม่รับพิจารณา
Disabled :
ผู้พิการ
No
ไม่รับพิจารณา
Night shift :
ตำแหน่งงานกะดึก
No
ไม่ใช่
Job Qualifications
ข้อกำหนด
- Minimum 2 years work experience as Sous Chef or 4 years as Chef de Partie in a hotel or large restaurant with good standards; preferably with experience in luxury international brands. -
- Qualification in Kitchen Production or Management will be an advantage.
- Comprehensive knowledge of kitchen hygiene practices and occupational health and safety standards will be essential.
- Basic Computer Skills in MS Office, and Recipe Maintenance System is preferred.
- English Level: Intermediate
Job Details
รายละเอียดงาน
- You will be responsible- to assist with the- efficient running of- the department in line with Hyatt International's Corporate Strategies and- brand standards, whilst meeting- employee, guest and owner expectations.-
- The Sous Chef is responsible to assist the Chef de Cuisine in managing his / her assigned kitchen operation as a successful independent profit center, ensuring maximum guest satisfaction, through planning, organizing, directing, and controlling the Kitchen operation and administration.
Welfare
สวัสดิการ
- Service Charges
- Social Security
- Group Insurance
- Meal
- Uniforms
- Provident Fund
- etc.
All excellent remuneration and benefit with high service charge will be offered to the successful candidate.
Contact
ข้อมูลติดต่อ
Thanchanok Norerut (Human Resources Officer)
494 Ploenchit Road, Lumpini, Pathumwan, Bangkok 10330 
เว็บไซต์ : bangkok.grand.hyatt.com
อีเมล์ :
เบอร์โทรศัพท์ :

ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้
27.03.2024
Guest Service Officer - Front Office
จำนวน 2 อัตรา | เงินเดือน N/A
register
27.03.2024
Bartender - Outlet and Bar
จำนวน 2 อัตรา | เงินเดือน N/A
register
27.03.2024
Waiter / Waitress - Restaurant
จำนวน 8 อัตรา | เงินเดือน N/A
register
27.03.2024
Demi Chef - Bakery Kitchen
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A
register
27.03.2024
Demi Chef - All Day Dining
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A
register
27.03.2024
GSO - Executive Floor
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A
register
27.03.2024
Barista - Bakery Shop
จำนวน 3 อัตรา | เงินเดือน N/A
register
27.03.2024
Sous Chef - Pastry
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A
register
27.03.2024
Restaurant & Bar Assistant Manager
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A
register
27.03.2024
Chef de Partie - Western
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A
register
27.03.2024
Commis - Western (Temp.)
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A
register
27.03.2024
Guest Service Officer - Operator
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A
register
27.03.2024
Technician (ช่างเทคนิค)
จำนวน 2 อัตรา | เงินเดือน N/A
register
27.03.2024
Sous Chef - Pastry&Bakery
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A
register
บริษัทใช้คุกกี้เพื่อเพิ่มประสบการณ์และความพึงพอใจในการใช้งานเว็บไซต์ ให้สามารถเข้าถึงง่าย สะดวกในการใช้งาน และมีประสิทธิภาพยิ่งขึ้น การกด “ยอมรับ” ถือว่าท่านได้อนุญาตให้เราใช้คุกกี้ ตามนโยบายคุกกี้ของบริษัท อ่านเพิ่มเติม ยินยอม ปิด