รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 29.03.2023 | Viewers 2,520
Salary : เงินเดือน |
N/A (THB) |
Types of employees : ประเภทงาน |
Full-time เต็มเวลา |
Area : ปฎิบัติงานที่จังหวัด |
Bangkok
|
Education : การศึกษา |
No specific ไม่จำกัดวุฒิ |
Experience : ประสบการณ์การทำงาน |
4 Year (ปี) |
Gender : เพศ |
Male/Female ชาย/หญิง |
Age : อายุ |
Not over 40 years old อายุไม่เกิน 40 ปี |
Unit : จำนวนรับ |
1 อัตรา |
New Graduated : นักศึกษาจบใหม่ |
No ไม่รับพิจารณา |
Foreigner : ชาวต่างชาติ |
No ไม่รับพิจารณา |
Disabled : ผู้พิการ |
No ไม่รับพิจารณา |
Night shift : ตำแหน่งงานกะดึก |
No ไม่ใช่ |
Job Qualifications
ข้อกำหนด
- มีประสบการณ์ด้านอาหารยุโรป ในตำแหน่ง Chef de Partie
มาแล้ว
- สามารถอ่านเมนูภาษาอังกฤษได้
- เป็นคนตรงต่อเวลา
- ทำงานเป็นทีมได้ กระตือรือร้น ชอบการเรียนรู้สิ่งใหม่ ๆ
- ทัศนคติดี
มาแล้ว
- สามารถอ่านเมนูภาษาอังกฤษได้
- เป็นคนตรงต่อเวลา
- ทำงานเป็นทีมได้ กระตือรือร้น ชอบการเรียนรู้สิ่งใหม่ ๆ
- ทัศนคติดี
Job Details
รายละเอียดงาน
รับผิดชอบครัวร้อน เช็คสต็อค สั่งวัตถุดิบ ดูแลความสะอาด และความเป็นระเบียบเรียบร้อยของครัว รวมถึงพนักงานใตับังคับบัญชา รองจาก Executive Sous Chef
- Take care of daily food preparation and duties assigned by the superiors to meet the standard and the quality set by the Restaurant.
- To help plan, prepare, serve and store all produce to ensure best quality, in a cost effective and efficient manner so as to control food costs within specified budgets
- To order supplies from approved suppliers in an appropriate and financially efficient manner.
- Ensure all preparation of the designated section is complete and ready for each service
- Prepare and service all food items for menus according to restaurant recipes and standards
- Execute cooking to the expected high standard quickly and efficiently
- Estimate the daily production needs and be responsible for product freshness, rotating out old product based on a schedule created by the restaurant
- Ensure that the production, preparation and presentation of food are of the highest quality at all times.
- Ensure highest levels of customer satisfaction, quality, operating and food costs on an ongoing basis.
- Ensure storeroom requisitions are accurate
- Follow good preservation standards for the proper handling of all food products at the right temperature.
- Have full knowledge of all menu items, daily features and promotions
- Ensure the cleanliness and maintenance of all work areas, utensils, and equipment
- Follow kitchen policies, procedures, and service standards
- Follow all safety and sanitation policies when handling food and beverage
- Actively share ideas, opinions and suggestions in daily shift briefings
- Other duties as assigned
Requirements
- Must have at least 4 years of hot and cold kitchen experience
- Experience preparing Western European cuisine
- Experience working at hotels and/or restaurants
- Experience building good relations with food suppliers
- Creative, with good plating skills
- Positive attitude, detailed oriented, focused and organized
- Good command of both Thai and English language a plus
Applicants are requested to send a resume together with expected salary and recent photograph to the email addresses below.
Contact : Khun Mon (คุณมน) Mobile : 086-310-5249
Email: [email protected], [email protected], [email protected], [email protected]
MaxistGroup Co.,Ltd.
24/1 Sukhumvit Soi 31 (Sawasdee)
Sukhumvit Road, Klongton-Nua
Wattana, Bangkok, Thailand 10110
- Take care of daily food preparation and duties assigned by the superiors to meet the standard and the quality set by the Restaurant.
- To help plan, prepare, serve and store all produce to ensure best quality, in a cost effective and efficient manner so as to control food costs within specified budgets
- To order supplies from approved suppliers in an appropriate and financially efficient manner.
- Ensure all preparation of the designated section is complete and ready for each service
- Prepare and service all food items for menus according to restaurant recipes and standards
- Execute cooking to the expected high standard quickly and efficiently
- Estimate the daily production needs and be responsible for product freshness, rotating out old product based on a schedule created by the restaurant
- Ensure that the production, preparation and presentation of food are of the highest quality at all times.
- Ensure highest levels of customer satisfaction, quality, operating and food costs on an ongoing basis.
- Ensure storeroom requisitions are accurate
- Follow good preservation standards for the proper handling of all food products at the right temperature.
- Have full knowledge of all menu items, daily features and promotions
- Ensure the cleanliness and maintenance of all work areas, utensils, and equipment
- Follow kitchen policies, procedures, and service standards
- Follow all safety and sanitation policies when handling food and beverage
- Actively share ideas, opinions and suggestions in daily shift briefings
- Other duties as assigned
Requirements
- Must have at least 4 years of hot and cold kitchen experience
- Experience preparing Western European cuisine
- Experience working at hotels and/or restaurants
- Experience building good relations with food suppliers
- Creative, with good plating skills
- Positive attitude, detailed oriented, focused and organized
- Good command of both Thai and English language a plus
Applicants are requested to send a resume together with expected salary and recent photograph to the email addresses below.
Contact : Khun Mon (คุณมน) Mobile : 086-310-5249
Email: [email protected], [email protected], [email protected], [email protected]
MaxistGroup Co.,Ltd.
24/1 Sukhumvit Soi 31 (Sawasdee)
Sukhumvit Road, Klongton-Nua
Wattana, Bangkok, Thailand 10110
Welfare
สวัสดิการ
ประกันสังคม
เซอรวิส ชาร์จ
ค่าอาหาร
เซอรวิส ชาร์จ
ค่าอาหาร
ประกาศนี้ปิดรับสมัครเรียบร้อยแล้ว!
ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้
--- ไม่มีประกาศ --- |