×
×
×
×
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 09.01.2018 | Viewers 417
Salary :
เงินเดือน
25,001 - 30,000 (THB)
Types of employees :
ประเภทงาน
Full-time
เต็มเวลา
Area :
ปฎิบัติงานที่จังหวัด

Pattaya
พัทยา

Education :
การศึกษา
Bachelor's Degree
ปริญญาตรี
Experience :
ประสบการณ์การทำงาน
1 Year (ปี)
Gender :
เพศ
Male/Female
ชาย/หญิง
Age :
อายุ
Non-Specific
ไม่จำกัดอายุ
Unit :
จำนวนรับ
1 อัตรา
New Graduated :
นักศึกษาจบใหม่
No
ไม่รับพิจารณา
Foreigner :
ชาวต่างชาติ
No
ไม่รับพิจารณา
Disabled :
ผู้พิการ
No
ไม่รับพิจารณา
Night shift :
ตำแหน่งงานกะดึก
No
ไม่ใช่
Job Qualifications
ข้อกำหนด
-Previous leadership experience in the culinary field required
-Proven track record of cost control including food, equipments, labour and wastage to meet the goals and the hotel- s financial goals
-Computer literate in Microsoft Window applications required
-Strong interpersonal and problem solving abilities
-Highly responsible & reliable
-Ability to work well under pressure in a fast paced environment
-Ability to work cohesively as part of a team
-Ability to focus attention on guest needs, remaining calm and courteous at all times
Job Details
รายละเอียดงาน
-Reporting to the Executive Chef, responsibilities and essential job functions include but are not limited to the following:
-Consistently offer professional, friendly and proactive guest service while supporting fellow Colleagues
-Manage all Kitchens in the absence of the Executive Chef
-Create all food menus with the guidance of the Executive Chef
-Complete daily market lists to ensure quality food ordering while maintaining budgeted costs
-Meet with Storekeepers to ensure quality & par levels are maintained
-Interact closely with the Catering department to assist in function menu co-ordination and meet with clients as required
-Conduct daily shift briefings with all Sous Chefs
-Ensure all kitchen Colleagues are aware of standards and expectations
-Liaise daily with Outlet Managers and Sous Chefs to keep open lines of communication regarding guest feedback
-Balance operational, administrative and Colleague needs
-Ensure proper staffing and scheduling in accordance to productivity guidelines
-Follow kitchen policies, procedures and service standards
-Follow all safety and sanitation policies when handling food and beverage
-Other duties as assigned
ประกาศนี้ปิดรับสมัครเรียบร้อยแล้ว!

ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้
17.04.2024
Laundry Manager (ผู้จัดการแผนกซักรีด)
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 25,001 - 30,000
register
17.04.2024
Cleaner (พนักงานทำความสะอาด)
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A
register
17.04.2024
Webmaster
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 20,001 - 25,000
register
17.04.2024
Butcher Chef de Partie
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A
register
17.04.2024
Night Manager
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 25,001 - 30,000
register
17.04.2024
Fitness Officer/Fitness Reception [พนักต้อนรับฟิตเนส]
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 10,001 - 15,000
register
17.04.2024
Guest Relation Officer [GRO] ไทย-จีน
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 10,001 - 15,000
register
17.04.2024
Technician-Air
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 10,001 - 15,000
register
03.04.2024
Bartender (บาร์เทนเดอร์)
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 10,001 - 15,000
register
03.04.2024
Floor Supervisor (หัวหน้าแม่บ้าน)
จำนวน หลายอัตรา อัตรา | เงินเดือน 15,001 - 20,000
register
บริษัทใช้คุกกี้เพื่อเพิ่มประสบการณ์และความพึงพอใจในการใช้งานเว็บไซต์ ให้สามารถเข้าถึงง่าย สะดวกในการใช้งาน และมีประสิทธิภาพยิ่งขึ้น การกด “ยอมรับ” ถือว่าท่านได้อนุญาตให้เราใช้คุกกี้ ตามนโยบายคุกกี้ของบริษัท อ่านเพิ่มเติม ยินยอม ปิด