รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 27.03.2024 | Viewers 3,133
Salary : เงินเดือน |
N/A (THB) |
Types of employees : ประเภทงาน |
Full-time เต็มเวลา |
Area : ปฎิบัติงานที่จังหวัด |
Bangkok
|
Education : การศึกษา |
No specific ไม่จำกัดวุฒิ |
Experience : ประสบการณ์การทำงาน |
2 Year (ปี) |
Gender : เพศ |
Male/Female ชาย/หญิง |
Age : อายุ |
Not over 40 years old อายุไม่เกิน 40 ปี |
Unit : จำนวนรับ |
1 อัตรา |
New Graduated : นักศึกษาจบใหม่ |
No ไม่รับพิจารณา |
Foreigner : ชาวต่างชาติ |
No ไม่รับพิจารณา |
Disabled : ผู้พิการ |
No ไม่รับพิจารณา |
Night shift : ตำแหน่งงานกะดึก |
No ไม่ใช่ |
Job Qualifications
ข้อกำหนด
- Minimum 2 years work experience as Sous Chef or 3 years as Chef de Partie in a hotel or large restaurant with good standards; preferably with experience in luxury international brands. -
- Qualification in Kitchen Production or Management will be an advantage.
- Comprehensive knowledge of kitchen hygiene practices and occupational health and safety standards will be essential.
- Basic Computer Skills in MS Office, and Recipe Maintenance System is preferred.
- English Level: Intermediate
- Qualification in Kitchen Production or Management will be an advantage.
- Comprehensive knowledge of kitchen hygiene practices and occupational health and safety standards will be essential.
- Basic Computer Skills in MS Office, and Recipe Maintenance System is preferred.
- English Level: Intermediate
Job Details
รายละเอียดงาน
- You will be responsible- to assist with the- efficient running of- the department in line with Hyatt International's Corporate Strategies and- brand standards, whilst meeting- employee, guest and owner expectations.-
- The Sous Chef is responsible to assist the Executive Pastry Chef or Chef de Cuisine in managing his / her assigned kitchen operation as a successful independent profit center, ensuring maximum guest satisfaction, through planning, organizing, directing, and controlling the Kitchen operation and administration.
- Needs to have a flexible schedule due to changing event bookings
- To provide modern aesthetic and excellent taste through recipe revision and collaboration with pastry&bakery section.
- Required to communicate with Events Sales team as the best customer satisfaction and need.
- If there few pastry&bakery or cake orders, required to assist with general kitchen mise en place or admin work.
- The Sous Chef is responsible to assist the Executive Pastry Chef or Chef de Cuisine in managing his / her assigned kitchen operation as a successful independent profit center, ensuring maximum guest satisfaction, through planning, organizing, directing, and controlling the Kitchen operation and administration.
- Needs to have a flexible schedule due to changing event bookings
- To provide modern aesthetic and excellent taste through recipe revision and collaboration with pastry&bakery section.
- Required to communicate with Events Sales team as the best customer satisfaction and need.
- If there few pastry&bakery or cake orders, required to assist with general kitchen mise en place or admin work.
Welfare
สวัสดิการ
- Service Charges
- Social Security
- Group Insurance
- Meal
- Uniforms
- Provident Fund
- etc.
All excellent remuneration and benefit with high service charge will be offered to the successful candidate.
- Social Security
- Group Insurance
- Meal
- Uniforms
- Provident Fund
- etc.
All excellent remuneration and benefit with high service charge will be offered to the successful candidate.
Contact
ข้อมูลติดต่อ
Thanchanok Norerut (Human Resources Officer)
494 Ploenchit Road, Lumpini, Pathumwan, Bangkok 10330
เว็บไซต์ : bangkok.grand.hyatt.com
อีเมล์ :
เบอร์โทรศัพท์ :
494 Ploenchit Road, Lumpini, Pathumwan, Bangkok 10330
เว็บไซต์ : bangkok.grand.hyatt.com
อีเมล์ :
เบอร์โทรศัพท์ :
ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้
27.03.2024 |
Guest Service Officer - Front Office จำนวน 2 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
27.03.2024 |
Bartender - Outlet and Bar จำนวน 2 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
27.03.2024 |
Waiter / Waitress - Restaurant จำนวน 8 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
27.03.2024 |
Demi Chef - Bakery Kitchen จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
27.03.2024 |
Demi Chef - All Day Dining จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
27.03.2024 |
GSO - Executive Floor จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
27.03.2024 |
Barista - Bakery Shop จำนวน 3 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
27.03.2024 |
Sous Chef - Pastry จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
27.03.2024 |
Restaurant & Bar Assistant Manager จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
27.03.2024 |
Chef de Partie - Western จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
27.03.2024 |
Commis - Western (Temp.) จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
27.03.2024 |
Guest Service Officer - Operator จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
27.03.2024 |
Technician (ช่างเทคนิค) จำนวน 2 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
27.03.2024 |
Sous Chef - Pastry&Bakery จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |