ตำแหน่งนี้ปิดรับสมัครแล้ว
หรือ
ปริญญาตรี
ไม่จำกัด
full-time
? Thai nationality, age 30-45 years old.
? Bachelor's degree is preferred. Bachelor of Science degree in hotel/restaurant management is desirable.
? Strong knowledge in Food & Beverage
? Passion for excellent food and customer service is service and results oriented
? Ability to communicate clearly and concisely, both verbally and in writing (English and Thai)
? Hospitable and service-minded
? Can work on weekend / shift based and flexible to be rotated to different location
? Ensure all implementation of service standards and all policies & procedures related to the company
? Supervise and develop the management of your team members, establish and maintain quality service standards for the company , as well as other responsibilities related to a professional and efficient operations
? Monitors performance to ensure adherence to all service standards, sanitation standards, productivity standards in order to ensure exceptional guest satisfaction.
? Monitor and control food & beverage inventories including equipment.
? Monitor and forecast food & beverage revenues and expenses to ensure maximum revenues and also company goals are met on a monthly and yearly basis.
? Support the management of the business performance of the restaurant.
( Both side of Documentary and Operational )
? Work closely with other team members to ensure excellent service is provided to all customers.
- ทำงานสัปดาห์ละ 5 วัน
- ค่าตอบแทนพิเศษ
- ประกันชีวิต
- ประกันสุขภาพ
- เงินโบนัสตามผลงาน
- ค่ายานพาหนะ
- ค่าใช้จ่ายในการเดินทาง
ศูนย์การประชุมแห่งชาติสิริกิติ์ โดย บริษัท เอ็น.ซี.ซี. แมนเนจเม้นท์ แอนดิเวลลอปเม้นท์ จำกัด
60 ศูนย์การประชุมแห่งชาติสิริกิติ์ ถนนรัชดาภิเษก แขวง/เขตคลองเตย 10110 www.qsncc.com