×
×
×
×
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 23.05.2019 | Viewers 1,299
Salary :
เงินเดือน
20,001 - 25,000 (THB)
Types of employees :
ประเภทงาน
Full-time
เต็มเวลา
Area :
ปฎิบัติงานที่จังหวัด

Nakhon Pathom
นครปฐม

Education :
การศึกษา
High School Education
มัธยมศึกษาตอนปลาย
Experience :
ประสบการณ์การทำงาน
3 Year (ปี)
Gender :
เพศ
Male/Female
ชาย/หญิง
Age :
อายุ
Not over 40 years old
อายุไม่เกิน 40 ปี
Unit :
จำนวนรับ
1 อัตรา
New Graduated :
นักศึกษาจบใหม่
No
ไม่รับพิจารณา
Foreigner :
ชาวต่างชาติ
No
ไม่รับพิจารณา
Disabled :
ผู้พิการ
No
ไม่รับพิจารณา
Job Qualifications
ข้อกำหนด
มีประสบการณ์ในตำแหน่งไม่น้อยกว่า 3 ปี
มีประสบการณ์ด้านอาหารยุโรป
มีมาตรฐาน Food Hygiene
มีความเป็นผู้นำและแก้ปัญหาได้ดี
มีประสบการณ์ทางด้าน Buffet
Job Details
รายละเอียดงาน
1. Assists the Sous Chef in supervising the functioning of all kitchen employees, facilities and costs to ensure maximum Food and Beverage department profit is achieved.
2. Assists the Sous Chef in controlling and analyzing, on an on-going basis, the following :
a. Quality levels of production and presentation in their respective areas.
b. Guest satisfaction
c. Cleanliness, sanitation, and hygiene.
d. Ensures optimum performance in all of the above areas as assigned.
3. Assists the Executive Sous Chef and Sous Chef in the production, preparation and presentation of all food items to ensure highest quality at all times.
4. Assists in maintaining effective employee relations.
5. Assists with Banqueting when required.
6. Assists the Sous Chef in conducting formal and on-the- job training sessions for kitchen employees.
7. Assists the Sous Chef in the completion of market lists in accordance with good quality and quantity standards. Checks perishable food items received for quantity and quality standards.
8. Informs on a daily basis the Sous Chef of all relevant information in operational and personal matters, including information which does not require the Executive Chef- s action.
9. Assists the Sous Chef with inspections of physical aspects of all kitchen areas, cold rooms and equipment.
10. Provides hands on supervision and assistance in all Kitchen areas assigned by Chef
11. Performs related duties and special projects as assigned.
Welfare
สวัสดิการ
ยูนิฟอร์ม
ประกันสังคม
ประกันกลุ่ม
อาหารฟรี 2 มื้อ
Contact
ข้อมูลติดต่อ
คุณมาลี (HR MANAGER)
333 หมู่ที่ 2 ต.ธรรมศาลา  นครปฐม
เว็บไซต์ : www.nikantigolfclub.com
อีเมล์ :
เบอร์โทรศัพท์ :

ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้
23.05.2019
Executive Sous Chef
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 40,001 - 50,000
register
23.05.2019
Workshop Manager
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 40,001 - 50,000
register
23.05.2019
Sales Executive
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 20,001 - 25,000
register
23.05.2019
Sales Coordinator (ผู้ประสานงานฝ่ายขาย)
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 15,001 - 20,000
register
23.05.2019
Golf Operations Manager
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 50,001 - 60,000
register
23.05.2019
Guest Service Attendant
จำนวน 3 อัตรา | เงินเดือน 20,001 - 25,000
register
23.05.2019
Hot Kitchen Chef de Partie
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 20,001 - 25,000
register
23.05.2019
Sales and Marketing Manager (ผู้จัดการฝ่ายขาย)
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 50,001 - 60,000
register
23.05.2019
Accounting and Finance Manager (ผู้จัดการแผนกบัญชีและการเงิน)
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 50,001 - 60,000
register
23.05.2019
General Manager (ผู้จัดการทั่วไป)
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A
register
23.05.2019
Waitress and Waiter (พนักงานเสริฟ)
จำนวน 3 อัตรา | เงินเดือน 10,001 - 15,000
register
23.05.2019
Assistant Event & Catering Sales Manager
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 30,001 - 40,000
register
23.05.2019
Chief Engineer (หัวหน้าแผนกช่าง)
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 40,001 - 50,000
register