×
Username:
Password:
ลงทะเบียนสำหรับผู้หางานForgot your password?
×
Username:
Password:
ลงทะเบียนสำหรับบริษัทForgot your password?
×
กรุณาเข้าสู่ระบบก่อนใช้งาน หรือกดปุม "สมัครสมาชิก" เพื่อฝากประวัติก่อนสมัครงาน
×

Commis II (Butchery)

ตำแหน่งนี้ปิดรับสมัครแล้ว

แนะนำตำแหน่งใกล้เคียง

ดูตำแหน่งงานทั้งหมด

หรือ

ตำแหน่งนี้ปิดรับสมัครแล้ว

ข้อมูลตำแหน่งงาน

ความต้องการพื้นฐาน

การศึกษา

ไม่จำกัดวุฒิ

เพศ

ชาย

การจ้างงาน

Casual

คุณสมบัติผู้สมัคร

? Secondary and High school qualifications
? This position requires experience as a commis or apprentice in a first class operation, with the proven ability to meet guest's needs effectively.
? Sound knowledge of all sectors in a hotel kitchen operation
? Should be pleasant in appearance and personality.
? Must possess a basic English level.
? Must show flexibility and willingness to work.

รายละเอียดงาน

Plan, prep, set up and provide quality service in all areas of restaurant production to include, but not limited to all menu items supplied by outlet kitchen. To display and presents food items as designated by sous chef for service. All mise en place completed to the satisfaction of supervisor and or sous chef. Employee will be able to follow established recipe and plating guide provided, to exact specification Maintain and organize their station and equipment in a neat and orderly fashion to meet the Chef?s expectation. Maintain and contribute to a positive work environment.

สวัสดิการ

- 2 Days off per week
- Public Holiday / Vacation
- Uniform
- Social Security
- Medical Insurance
- Life Insurance
- Provident Fund
- Annual Physical Check up

Service Charge

พฤศจิกายน 2019 image
14,000.00 บาท
มีนาคม 2019
image
15,500.00 บาท
กุมภาพันธ์ 2019
image
14,800.00 บาท
ดูทั้งหมด image

ข้อมูลการติดต่อ

โรงแรมพูลแมน กรุงเทพ แกรนด์ สุขุมวิท

บริษัท ฟีน่า เอ็ซเทท จำกัด เลขที่ 30 ถ.สุขุมวิท 21 (อโศก) แขวงคลองเตยเหนือ เขตวัฒนา กรุงเทพฯ 10110
ปิดรับสมัครแล้ว