รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 18.06.2019 | Viewers 490
Salary : เงินเดือน |
20,001 - 25,000 (THB) |
Types of employees : ประเภทงาน |
Full-time เต็มเวลา |
Area : ปฎิบัติงานที่จังหวัด |
Bangkok
|
Education : การศึกษา |
Bachelor's Degree ปริญญาตรี |
Experience : ประสบการณ์การทำงาน |
5 Year (ปี) |
Gender : เพศ |
Male/Female ชาย/หญิง |
Age : อายุ |
Not over 35 years old อายุไม่เกิน 35 ปี |
Unit : จำนวนรับ |
1 อัตรา |
New Graduated : นักศึกษาจบใหม่ |
No ไม่รับพิจารณา |
Foreigner : ชาวต่างชาติ |
No ไม่รับพิจารณา |
Disabled : ผู้พิการ |
No ไม่รับพิจารณา |
Night shift : ตำแหน่งงานกะดึก |
No ไม่ใช่ |
Job Qualifications
ข้อกำหนด
- Male or Female/ THAI citizen with Thai id card holder/ not over 35 years old
- Bachelor's degree in any field
- Good command in English
- At least 3-5 years'experience in Restaurant and Bar or franchised food shops
- Having knowledge of food costing
- Able to push sales, please customers and increase traffic volume
- Able to handle team members: manpower, holiday, day-off, absence, etc
- Excellent in interpersonal communication skills, well-organized and detail orient
- Bachelor's degree in any field
- Good command in English
- At least 3-5 years'experience in Restaurant and Bar or franchised food shops
- Having knowledge of food costing
- Able to push sales, please customers and increase traffic volume
- Able to handle team members: manpower, holiday, day-off, absence, etc
- Excellent in interpersonal communication skills, well-organized and detail orient
Job Details
รายละเอียดงาน
- Taking care of all over functions of the restaurant and floor area
- Pushing sales target and increasing traffic volume in the restaurants
- Training and guiding staffs to perform tasks effectively
- Managing and scheduling staffs and job assignment
- Be involved with stock controlling, food costing and management
- Delivering excellent service to customers as well as building a good relationship with customers
- Pushing sales target and increasing traffic volume in the restaurants
- Training and guiding staffs to perform tasks effectively
- Managing and scheduling staffs and job assignment
- Be involved with stock controlling, food costing and management
- Delivering excellent service to customers as well as building a good relationship with customers
Welfare
สวัสดิการ
- Service Charge
- Duty Meal
- Incentive
- เบี้ยขยัน
- ปรับเงินเดือนประจำปี
- เครื่องแบบและชุดยูนิฟอร์มพนักงาน
- กองทุนประกันสังคม / กองทุนเงินทดแทน
- เงินช่วยเหลือพนักงาน คลอดบุตร, งานสมรส, งานฌาปนกิจฯ
- เงินช่วยเหลือกรณีพนักงานเสียชีวิต หรือครอบครัวพนักงานเสียชีวิต
- ตรวจสุขภาพประจำปี
- วันหยุดพักผ่อนประจำปี 6-15 วัน (ตามอายุงาน)
- กิจกรรมพนักงาน เช่น งานเลี้ยงวันเกิดประจำเดือน , งานเลี้ยงปีใหม่ฯ
- เงินบำเหน็จเกษียณอายุ
- สวัสดิการของเยี่ยมพนักงาน
- ฝึกอบรมพัฒนาความรู้
** หมายเหตุ: สวัสดิการเฉพาะพนักงานในธุรกิจโรงแรมและร้านอาหารเท่านั้น
- Duty Meal
- Incentive
- เบี้ยขยัน
- ปรับเงินเดือนประจำปี
- เครื่องแบบและชุดยูนิฟอร์มพนักงาน
- กองทุนประกันสังคม / กองทุนเงินทดแทน
- เงินช่วยเหลือพนักงาน คลอดบุตร, งานสมรส, งานฌาปนกิจฯ
- เงินช่วยเหลือกรณีพนักงานเสียชีวิต หรือครอบครัวพนักงานเสียชีวิต
- ตรวจสุขภาพประจำปี
- วันหยุดพักผ่อนประจำปี 6-15 วัน (ตามอายุงาน)
- กิจกรรมพนักงาน เช่น งานเลี้ยงวันเกิดประจำเดือน , งานเลี้ยงปีใหม่ฯ
- เงินบำเหน็จเกษียณอายุ
- สวัสดิการของเยี่ยมพนักงาน
- ฝึกอบรมพัฒนาความรู้
** หมายเหตุ: สวัสดิการเฉพาะพนักงานในธุรกิจโรงแรมและร้านอาหารเท่านั้น
ประกาศนี้ปิดรับสมัครเรียบร้อยแล้ว!
ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้
--- ไม่มีประกาศ --- |