×
×
×
×
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 09.10.2019 | Viewers 1,233
Salary :
เงินเดือน
100,000++ (THB)
Types of employees :
ประเภทงาน
Full-time
เต็มเวลา
Area :
ปฎิบัติงานที่จังหวัด

Bangkok
กรุงเทพ [สุขุมวิท]

Education :
การศึกษา
Bachelor's Degree
ปริญญาตรี
Experience :
ประสบการณ์การทำงาน
10 Year (ปี)
Gender :
เพศ
Male
ชาย
Age :
อายุ
Not over 50 years old
อายุไม่เกิน 50 ปี
Unit :
จำนวนรับ
1 อัตรา
New Graduated :
นักศึกษาจบใหม่
No
ไม่รับพิจารณา
Foreigner :
ชาวต่างชาติ
Yes
รับพิจารณา
Disabled :
ผู้พิการ
No
ไม่รับพิจารณา
Night shift :
ตำแหน่งงานกะดึก
No
ไม่ใช่
Job Qualifications
ข้อกำหนด
Job Qualification
- At least 10 years as Western Chef in a 5 star hotel or high-end catering or executive corporate dining. Management of multiple kitchens would be advantage.
- Have a strong working knowledge in Western Food.
- Have knowledge of food nutrition and food design.
- Thai language skills will be an advantage.
- Demonstrate real passion for menu planning and leadership.
- Strong understanding of HACCP
- Proven track record of cost control including food, equipment, labour and waste to meet the food quality goals and corporate financial goals.
Job Details
รายละเอียดงาน
Role Overview

The Corporate Executive Chef position is for a strongly branded chain of casual dining restaurants based in Bangkok. The Corporate Executive Chef role is as follows:
- Develop menus and food purchase specifications
- Food Costing
- Recipes development and implementation
- Overseeing all kitchen Staff
- Developing and monitoring food and labour budgets
- Maintaining the highest professional food quality and sanitation standards

Job Responsibilities
- Modify menus or create new ones that meet quality standards.
- Alter ingredients and recipe formulations to make existing menu options tastier for customers.
- Ensure process efficiency in operational and develop new processes or implement improvements in existing processes.
- Develop new ideas for the process and product improvement, and ensure improvement compliance with the organization's food, safety and budget standards.
- Comply with nutrition and sanitation regulations and safety standards (HACCP).
- Manage Supply Chain Management for new equipment & small ware specification which relate to new product launch.
- Preparing sales forecasts, financial data and restaurant trends.
- Lead successful talent acquisition and manage talent development for kitchen team members.
Welfare
สวัสดิการ
-SSO
-Group Insurance
-Bonus
ประกาศนี้ปิดรับสมัครเรียบร้อยแล้ว!

ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้
--- ไม่มีประกาศ ---
บริษัทใช้คุกกี้เพื่อเพิ่มประสบการณ์และความพึงพอใจในการใช้งานเว็บไซต์ ให้สามารถเข้าถึงง่าย สะดวกในการใช้งาน และมีประสิทธิภาพยิ่งขึ้น การกด “ยอมรับ” ถือว่าท่านได้อนุญาตให้เราใช้คุกกี้ ตามนโยบายคุกกี้ของบริษัท อ่านเพิ่มเติม ยินยอม ปิด