รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 24.04.2024 | Viewers 1,984
Salary : เงินเดือน |
N/A (THB) |
Types of employees : ประเภทงาน |
Full-time เต็มเวลา |
Area : ปฎิบัติงานที่จังหวัด |
Bangkok
|
Education : การศึกษา |
Bachelor's Degree ปริญญาตรี |
Experience : ประสบการณ์การทำงาน |
3 Year (ปี) |
Gender : เพศ |
Male/Female ชาย/หญิง |
Age : อายุ |
Not over 40 years old อายุไม่เกิน 40 ปี |
Unit : จำนวนรับ |
2 อัตรา |
New Graduated : นักศึกษาจบใหม่ |
No ไม่รับพิจารณา |
Foreigner : ชาวต่างชาติ |
No ไม่รับพิจารณา |
Disabled : ผู้พิการ |
No ไม่รับพิจารณา |
Night shift : ตำแหน่งงานกะดึก |
No ไม่ใช่ |
Job Qualifications
ข้อกำหนด
1. Experiences in Outlet Manager or Assistant Outlet Manager.
2. 3 Years in restaurant management experience or
Asst. Rest. Manager
3. Experience in 5 star hotel.
4. Have F&B background.
MIX Beef club & Restaurant
SARUDA FINEST PASTRY
2. 3 Years in restaurant management experience or
Asst. Rest. Manager
3. Experience in 5 star hotel.
4. Have F&B background.
MIX Beef club & Restaurant
SARUDA FINEST PASTRY
Job Details
รายละเอียดงาน
1.Prepares, set par and refill outlet operating equipments in outlet.
2.Maximizes profitability of the restaurant by increasing turnover and controlling costs. Establishes guest service standards that meet the needs of the target market and are in line with the operating concept of the restaurant and room service.
3.Ensures all operating standards comply with company policies.
4.Monitors and analyzes menus and products of competitive restaurants or room service.
5.Provides recommendation to the team regarding future plans and changes.
6.Selects and recruits associates.
7.Plans and executes training programs for associates.
8.Ensures that restaurant and kitchen are prepared for service.
9.Prepares associate's schedule as per needs of the restaurant.
10.Assists with inventory check of operating equipment.
11.Handles guest complaints and follows up.
12.Inspects the physical condition of furniture and decorations.
13.Liaises with Engineering for maintenance problems and Housekeeping for cleaning.
14.Reviews the revenue and expense statement with team.
15.Holds periodic meeting to review procedures.
16.Ensures the tidiness & cleanliness of associates.
17.Provides good morale in the section.
18.Evaluates all personnel in the restaurant.
19.Ensures the general upkeep of the restaurant service station and the maintenance of its accessory equipment during assigned shift.
20.Maintains all necessary log-books as implemented in outlet.
21.To be aware of what competitors are doing and reports to Director of F&B or F&B Manager.
22.To be familiar with F&B and company standards.
23.Performs other duties as assigned by Director of F&B / F&B Manager.
24.Implements cost savings procedures in electricity, operating supplies and other controllable costs in relation to service operation.
2.Maximizes profitability of the restaurant by increasing turnover and controlling costs. Establishes guest service standards that meet the needs of the target market and are in line with the operating concept of the restaurant and room service.
3.Ensures all operating standards comply with company policies.
4.Monitors and analyzes menus and products of competitive restaurants or room service.
5.Provides recommendation to the team regarding future plans and changes.
6.Selects and recruits associates.
7.Plans and executes training programs for associates.
8.Ensures that restaurant and kitchen are prepared for service.
9.Prepares associate's schedule as per needs of the restaurant.
10.Assists with inventory check of operating equipment.
11.Handles guest complaints and follows up.
12.Inspects the physical condition of furniture and decorations.
13.Liaises with Engineering for maintenance problems and Housekeeping for cleaning.
14.Reviews the revenue and expense statement with team.
15.Holds periodic meeting to review procedures.
16.Ensures the tidiness & cleanliness of associates.
17.Provides good morale in the section.
18.Evaluates all personnel in the restaurant.
19.Ensures the general upkeep of the restaurant service station and the maintenance of its accessory equipment during assigned shift.
20.Maintains all necessary log-books as implemented in outlet.
21.To be aware of what competitors are doing and reports to Director of F&B or F&B Manager.
22.To be familiar with F&B and company standards.
23.Performs other duties as assigned by Director of F&B / F&B Manager.
24.Implements cost savings procedures in electricity, operating supplies and other controllable costs in relation to service operation.
Contact
ข้อมูลติดต่อ
ธนภณ เกียรติกุล (Human Resources)
444 อาคาร เอ็ม บี เค เซ็นเตอร์ ถนนพญาไท แขวงวังใหม่ เขตปทุมวัน กทม. 10330
เว็บไซต์ : www.pprincess.com
อีเมล์ :
เบอร์โทรศัพท์ :
444 อาคาร เอ็ม บี เค เซ็นเตอร์ ถนนพญาไท แขวงวังใหม่ เขตปทุมวัน กทม. 10330
เว็บไซต์ : www.pprincess.com
อีเมล์ :
เบอร์โทรศัพท์ :
ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้
24.04.2024 |
Cook Helper (Pastry& Bakery) [Saruda] จำนวน 3 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
24.04.2024 |
Waiter, Bakery Seller [MIX, SARUDA] จำนวน 6 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
24.04.2024 |
Steward [MIX] จำนวน 2 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
24.04.2024 |
Head Chef [MIX] จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
24.04.2024 |
Demi Chef [MIX] จำนวน 3 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
24.04.2024 |
Barista [Saruda] จำนวน 3 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
24.04.2024 |
Demi Chef [Saruda] จำนวน 3 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
24.04.2024 |
Guest Service Manager (Duty Manager) จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
24.04.2024 |
Corporates Sales Manager จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
24.04.2024 |
Duty Manager (Tinidee Trendy Bangkok Khaosan) จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
24.04.2024 |
Bartender / Bartendy (MIX) จำนวน 3 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
24.04.2024 |
Cook Helper [MIX] จำนวน 3 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
24.04.2024 |
นักศึกษาฝึกงานโรงแรม จำนวน หลายอัตรา อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
24.04.2024 |
Restaurant Manager [MIX,SARUDA] จำนวน 2 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
24.04.2024 |
Guest Service Agent [Tinidee Trendy Bangkok Khaosan] จำนวน หลายอัตรา อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
24.04.2024 |
Chef de Partie - Pastry& Bakery [Saruda] จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |