×
×
×
×
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 04.08.2021 | Viewers 1,312
Salary :
เงินเดือน
10,001 - 15,000 (THB)
Types of employees :
ประเภทงาน
Full-time
เต็มเวลา
Area :
ปฎิบัติงานที่จังหวัด

Bangkok
กรุงเทพ [สุขุมวิท]

Education :
การศึกษา
No specific
ไม่จำกัดวุฒิ
Experience :
ประสบการณ์การทำงาน
1 Year (ปี)
Gender :
เพศ
Male/Female
ชาย/หญิง
Age :
อายุ
Not over 40 years old
อายุไม่เกิน 40 ปี
Unit :
จำนวนรับ
1 อัตรา
New Graduated :
นักศึกษาจบใหม่
No
ไม่รับพิจารณา
Foreigner :
ชาวต่างชาติ
No
ไม่รับพิจารณา
Disabled :
ผู้พิการ
No
ไม่รับพิจารณา
Night shift :
ตำแหน่งงานกะดึก
No
ไม่ใช่
Job Qualifications
ข้อกำหนด
- Thai Nationality.
- High school diploma; food safety training will be an advantage.
- 1 year experience as a Cook Helper/Commis II-I in a similar environment (Restaurant & Hotel) is a plus.
- Good interpersonal and communication skills in both Thai & English.
- Flexible working hours and work longer hours as per business demand.
- Have full knowledge of all menu items, daily features, and promotions.
- Good organizational and multitasking skills with the ability to perform well in a fast-paced environment.
- Willing to learn and improving performance.
- Customer-centric & service-minded
- Good at problem-solving skills and decision making
- Ability to work cohesively as a part of a team.
- Good personality.
- Possess a - can do- attitude.
- Able to starts immediately ***
Job Details
รายละเอียดงาน
- To follow kitchen policies, procedures and service standards.
- To assist and monitor food stocks movement.
- To assist in the preparation & service of food, prepare mis-en-place for the restaurant as required.
- Adhere to restaurant food preparation and presentation guidelines to ensure consistent quality culinary offerings to our guests. Continually look to recommend improvements and additions to the restaurant presentation guidelines.
- Consistency offers professional, friendly and proactive guest service while support fellow supervisors and colleagues.
- To keep all working areas clean and tidy to maintain hygienic surroundings.
- Maintain food safety & protection. All food in working areas should be in compliance with food handling techniques, including dating, proper storage, rotation, etc. Maintain basic food safety and sanitation practices.
- Adhering to all personal hygiene and grooming standards, fire safety rules and health & safety rules.
- Taking responsibility for looking after all kitchen equipment and facilities.
- Participating in training to improve kitchen skills and hotel service levels.
- Maintaining and oversee adherence to kitchen checklists and cleaning schedules
- To report any maintenance issues to the supervisor immediately.
- Other duties as assigned by supervisor
Welfare
สวัสดิการ
- 6 days off a month.
- 10 days of vacation leave per year.
- 15 days of Public Holiday
- Group Medical Insurance
- Service Charge
- Meal Allowance
Contact
ข้อมูลติดต่อ
Aunyaphat Charoenwutthilak (Meaw) (Human Resources Manager)
Soho Hospitality Co.,Ltd 40 4A Soi Sukhumvit 11 (Chaiyos) Sukhumvit Road KlongToeyNua Wattana Bangkok 10110 กรุงเทพ
เว็บไซต์ : sohohospitality.com
อีเมล์ :
เบอร์โทรศัพท์ :

ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้
04.08.2021
Commis II - Thai Kitchen
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 10,001 - 15,000
register
04.08.2021
Sous Chef - Thai Kitchen
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 25,001 - 30,000
register
04.08.2021
Technician (ช่างเทคนิค)
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 10,001 - 15,000
register
04.08.2021
Maintenance Supervisor
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 25,001 - 30,000
register